Bebeğim katı yemiyor

Zeynbrdkc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mart 2021
17
-11
1
25
Bebeğim 9 aylık ama hala katı gıdayla beslenmiyor püre yoğurt meyva yiyor ama hepsini püre haline getirmeden yediremiyorum tükürüyo ağzına çiğnenmesi gereken birşey gelince tükürüyo ve akttan iki dişi çoktan çıktı bile ne yapabilirim

Eline bişeyler verip deneyin. Kendisi yerse yemek ister belki. Ya da küçük küçük yapıp tek tek tutana kadar bekleyip öyle alıştırın.kızım da yemiyordu dişleri olmasına rağmen.linç yerim belki ama ekmek verdim eline öyle alıştı

Bebeğim 9 aylık ama hala katı gıdayla beslenmiyor püre yoğurt meyva yiyor ama hepsini püre haline getirmeden yediremiyorum tükürüyo ağzına çiğnenmesi gereken birşey gelince tükürüyo ve akttan iki dişi çoktan çıktı bile ne yapabilirim
Tükürse de pütürlü vermeye devam edin . Alışana kadar tükür hatta öğürebilir verdikçe alışıyorlar. Artık püreyi bırakmalısınız

Eline bişeyler verip deneyin. Kendisi yerse yemek ister belki. Ya da küçük küçük yapıp tek tek tutana kadar bekleyip öyle alıştırın.kızım da yemiyordu dişleri olmasına rağmen.linç yerim belki ama ekmek verdim eline öyle alıştı
Bebek bisküvilerine kadar veriyorum inadı inat ağzına götürüyo katı olduğunu anlayınca çıkarıyor elinden fırlatıyor

Yapıyorum ama kendini aç bırakıyor 2 aydır deniyorum olmuyor
Aç kalıyor diye düşünme 9 aylık daha gıdasının çoğu anne sütünden halâ. Sürekli deneyerek çözüm buldum ben benim oğlum da öğürürdü başta. Ama püre süresini çok uzatmamıştım o da var. Yukarıda bir arkadaş da demiş parmak sebzeler meyveler verebilirsin o da çok işe yarıyor. Yine olmuyorsa bir doktora danış

Eline vermek işe yarıyor gerçekten. Başlarda oyun yapıyor ısırıp tükürüyor ama zamanla alışıyor. Şimdi başlamazsa ilerde daha zor olur

Başta tükürür ama zamanla alışır önüne koyun kendi yesin öyle ögrenecek şimdi ögrenmezse ileride çok zor benim bebegim de 9 aylık

Niye linç olsun ki herkesin kendi çocugu istediginiz gibi beslersiniz kimse sizden çok düşünemez evladınızı

Bebek bisküvilerine kadar veriyorum inadı inat ağzına götürüyo katı olduğunu anlayınca çıkarıyor elinden fırlatıyor
Uykudan uyanınca biraz oylayın yarım saat sonra falan oturtun mama sandalyesine verin önüne o an aç oldugu için deneyecektir tokken verirseniz de yemek istemez kendini zorlamaz

Niye linç olsun ki herkesin kendi çocugu istediginiz gibi beslersiniz kimse sizden çok düşünemez evladınızı
Orası öyle de. İşte ekmek zararlı yazar millet şimdi ondan dedim. Yani ben yedirmem dediğim bişey olmadı ne yemek isterse verdim ama bazı anneler daha dikkatli ilerliyor ondan saygım sonsuz yani herkesin fikrine

Benim kızımın dişleri çok erken çıktı. Ama yine de yememişti düşün. Hepsini çiğneyecek kadar dişi varken bile.sen ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur. Ver eline hatta sen elinle ver kaşıkla değil de. Biz ikimiz o kadar çok kirlendik ki böyle yapa yapa alıştı. Kızlar yazmış öğürme olsa da devam et diye aynen çünkü yeni öğreniyor bilmediği bişeyi yadırgıyor

Back