Bebek Beslenmesi Bebeğim kaşıkla mama yerken ağlıyor???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sesusi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
19
22
38
Merhaba anneler?

5 aylik kizlarim icin dr tavsiyesiyle ek gidaya başladık. Sabah ogunlerinde meyve püresi, öğlen ogunlerinde çorba veriyorum. Fakat ikizlerimden özellikle biri, kaşıkla yedirmek istediğimde çok ağlıyor. Her zaman degil ama çoğunlukla böyle oluyor. Mama ile besleniyorlardi. Biberon degil de kaşıkla yiyeceğini anladığı anda bunu yapiyor. Yedigini sevmediği için yaptığını sanmıyorum çünkü dikkatini dağıtıp verdiğimde hepsini bitiriyor hatta versem daha da yiyecek. Çok acikmadan da vermeyi denedim. Bi gun aglamadan yiyorsa ertesi gün mutlaka ağlıyor. Biberonla su verdiğimde bir icisi var, mest oluyor sanki. sonra gelenin mama değil de su olduğunu anladığında yine ağlıyor. Siz ek gidaya geçişte böyle problemler yaşadınız mı? Sabredip alışmasını mı beklemeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…