slm kızlar.7+2 günlük hamişim.cuma gecesi yasadıgım olayı sizlerle paylaşmak istiyorum benden deneyimli hamiş arkadaslardan yardım istiyorum.gece uyumaya hazırladıgım sırada vücudumun içinde sanki bi saat varmış gibi tıktıktık diye kalp atış sesleri duydum sanırım kalp atışlarım cok hızlandı diye elimi kalbime koydum ama kalbim normal atıyodu.bu böyle bi 2-3 dakka sürdü acaba bebeşim kalp atışlarına başladı mı sizlerde böle bişe oldumu.beni bilgilendiriseniz sevinirim
2 subata gidecegim kısmetse.annemde erkek cocuksa duya bilirsin erkek cocuklar daha erken canlanır dedi.inşallah haftaya tam net duycam ultrasyondan.kibela sana bişey sorcam önceki nickin pamuk prenses miydi
güzelim kalp atışları arkadaşların dediği gibi sadece cihazlarla duyuluyor.ama annelik içgüdüsü hissetmiş olabilirsin.Benim bebeğim kız ama bende çok erken hissetmiştim 12 haftalıkken başlamıştı bizim kız.Allah sana kıpırdanışlarını tekmelerini hissettiğin günleride gösterecek inşaalllah.merak etme.2 ay sonra kıpırdanmalarını 3 ay sonra tekmelerini hissedersin
kumralım bir arkadaşım da senin gibi hissetmişti
herkes şaşırmıştı ama olabilir belki anlık bişeydir
henüz doktorda görmedin mi kalp atışlarını??
Ben de bugün 6+6 yım cuma günü gideceğim dr a
duymamız gerekirmiş cuma günü.
Kumralim Inşallah Bebeğinin Kalp Atişlarini Duyarsin Canim Ben Iki Düşük Yaşadim Ikisininde Kalp Atişlarini Duyamadim 8 Haftaliktilar Kürtajla Alindi Benim Dr Vajinal Ultrasyonla Bakti Onunla Kesin Duyulurmuş Allah Sağlikli Bebek Versin Inşallah Isteyen Herkese