merhaba,8 aylık kızım var.son 1-1.5 aya kadar hiç kaka problemimiz olmadı.mama değiştirdikten sonra kızım kakasını zor yapar oldu.ilk önce gece yatarken bir seferlik pirinç unu yapıyordum biberonla veriyordum buna bağladım ve pirinç unu vermeyi bıraktım ama birşey değişmedi.kızım çok az su içiyor.hatta içiyor bile denilmez bazen bütün gün sadece 30 cc su içiyor.ek gıdaları istemiyor.çok az çorba içiyor.kabız yapan yiyeceklerden uzak duruyorum ama 1 aydır geçmiyor.kabızda değil aslında kıvamı oldukça koyu.
bugün ilk defa bu kadar ağlayarak kaka yaptı.gün boyunca ağlaya ağlaya fındık büyüklüğünde kaka yaptı ve çok kötü kokuyor.
tekrar eski mamasına geçtim ama düzelirmi bilmiyorum.armut veriyorum,poposunu uyarıyorum,kuru meyve kaynatıp veriyorum ama düzelmedi.arkadaşlar varmı aynı durumu yaşayıp çözüm bulan.lütfen yardımcı olun.o ağladıkça içim parçalanıyor..
bugün ilk defa bu kadar ağlayarak kaka yaptı.gün boyunca ağlaya ağlaya fındık büyüklüğünde kaka yaptı ve çok kötü kokuyor.
tekrar eski mamasına geçtim ama düzelirmi bilmiyorum.armut veriyorum,poposunu uyarıyorum,kuru meyve kaynatıp veriyorum ama düzelmedi.arkadaşlar varmı aynı durumu yaşayıp çözüm bulan.lütfen yardımcı olun.o ağladıkça içim parçalanıyor..