Benimde kizim kabiz cok olurdu..sadece anne sütü icen bebegefe bisey verilmez canm
Ancak fitil oda 5 yada 6 gün kaka yapazsa verilir.ama merak etme yapar.bunlar cok normal ben yasadim.
canımm 5 gün oldu yapamadı hala,hep fitilmi kullanacamm,alışkanlık yapıyormuş fitilde,
benimde oglumun ilk 4 ayı öyle sorunluydu annem bişey tavsiye eti ilk karşı cıktım ama o yapalım dedi gercekten cok işe yarıo dene derim
bildigin zeytin yaglı yeşil sabunu kirbit cöpü gibi incecik yapıyosun birazda zeytin yagına bandır kaygan olsun die sonra fitil gibi kullan sabun dogal oldugu için hiçbir sorun yok canım hem arada bi cay kasıgı zeytin yagı ver karnı yumusasın ben yaptım oglumun hiç sorunu kalmadı bende tavsiye şimdi 7 aylık
sütümü sağıp z. yağı kattım öle veriyorum 2 gündürr,sabunla yaptırmayı duydum bende ama ,sen her defasında onla mı yaptırıyodun kakasını,yani kendi kendine yapamayacakmı artık bu çocuk
sütümü sağıp z. yağı kattım öle veriyorum 2 gündürr,sabunla yaptırmayı duydum bende ama ,sen her defasında onla mı yaptırıyodun kakasını,yani kendi kendine yapamayacakmı artık bu çocuk
benim kızkardeşimde yeğene lavman yapardı cocuklar için olandan. ama 2 aylığa olurmu onu bilmiyorum. az bişe sıkıyodu. cocuk rahatlıydu cok cekiyo yavrum halada
aaaaaaaa bebişin 11 demi dogcak benmkide eylül 13eskiler öleydi doğru halada yapılıyo hatta babannem küçük kağıdı külah yapardı sivri yerini yağa batırırdı. ince olduğu için bişe olmaz sivri diyince korkmayın yani
hayır en fazla 2 yada3 kez benimkinin gaz sorunu bide cok varda o kadar doktorlara götürdüm hiç bişey fayda etmedi bunlar hariç ama zeytin yagını direk içirmeni tavsiye ederim
aynısını banada dedi dr 4, 5 yapmazsa cok normal die ben yuh dedim hatta bigün götürdügümde nerdeyse bi hafta olmustu normal normal demişti ben onu yaptım hiçte bişey olmadı artık oglum kabız falan olmuyo cok rahat yapıyo bazen günde 3 oluyo bazen ertesi güne kadar yapmıyo hiç bi sorunla karsılasmadımbenim kızımda iki aylık ken 5-6 gün yapmadı bende hemen stres oldum sabun yapmıştım kaynanam.hemen boşallttı tabi.sonra dr ye gittiğimizde sordum gayet normal yapmaması dedi.ama sakın birdaha o şekillde yapmayın bağırsakları tembelliğe alıştırırsınız dedi.zor durumda kalırsanız 1 çay kaşığı zeytinyağı içirin dedi.
evet canım hiç korkma bende korkmuştum başta ama hiç bişey olmadı kesinlikle tavsiye ederim çünkü dogal bişey ittiriyosun daha altını kapatmadan yapıyo ki ben arka arkayada yapmamıştım cok zorlandıgında gece uyumuyodu yapamadıgı için öyle yapmıştımz. yağı verdim direk canım ama ,midesi bulanıyo,kusacak gibi oluyor,huysuzlanıyo,sen 2 -3 kez yaptıktan sonra kendi mi yapmaya başladı kakasını,2-3 kez olcaksa bende denrim,yeterki düzene girsin
bebeğin için üzüldüm. ben de yaşadım bu sıkıntıları, kızım 17 aylık oldu 3 haftadır ara ara yine kabızlık çekiyor ve çok canı acıyor. günde 3 kez saf zeytinyağı vermutlaka, doktorumuz önermişti ve çok işe yaramıştı, 3 değil başta 1 çay kaşığı versen de olur. işe yaramazsa artırısın ama ihmal etme çatlak falan olmasın bebişinde kıyamam ona. ben şu anda z.yağı içiremediğim için ve fitil vs. kullanmayı itemediğim için hergece yatmadan 3-4 kayısıyı kaynatıp kahvaltıda ve aralarda bol bol kayısı suyu veriyorum çok işimize yarıyor. 7 gün yapmaza endişelen, bence lavman kullanma. ben hiç kullanmadım allaha şükür o kadar sıkıntı çekmemize rağmen, kişisel önerim tabi bu.
benim kızımda iki aylık ken 5-6 gün yapmadı bende hemen stres oldum sabun yapmıştım kaynanam.hemen boşallttı tabi.sonra dr ye gittiğimizde sordum gayet normal yapmaması dedi.ama sakın birdaha o şekillde yapmayın bağırsakları tembelliğe alıştırırsınız dedi.zor durumda kalırsanız 1 çay kaşığı zeytinyağı içirin dedi.
evet canım hiç korkma bende korkmuştum başta ama hiç bişey olmadı kesinlikle tavsiye ederim çünkü dogal bişey ittiriyosun daha altını kapatmadan yapıyo ki ben arka arkayada yapmamıştım cok zorlandıgında gece uyumuyodu yapamadıgı için öyle yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?