E eymenazra Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2011 4 0 36 Kastamonu 14 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eymenazra #1 2 buçuk aylık bebeğim var anne sütü ile besliyorum ama kakasını yapmıyo ben müdahale ederek yaptırıyorum.ama kabız değil.neden olmuyo acaba.
2 buçuk aylık bebeğim var anne sütü ile besliyorum ama kakasını yapmıyo ben müdahale ederek yaptırıyorum.ama kabız değil.neden olmuyo acaba.
35papatya Duruşunuz,duruş belirler......... Kayıtlı Üye 13 Haziran 2008 836 75 318 14 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eymenazra #2 henüz daha 2,5 aylık.. nasıl kakasını yapamıyor ve nasıl müdahale ediyorsunuz???????? anne sütüyle beslendiğine göre vede kabız değilse sorunu nasıl yaşadığınızı hissettinizde kendiniz müdahale ettiniz???????? biraz daha açıklamalı yazmalısınız.
henüz daha 2,5 aylık.. nasıl kakasını yapamıyor ve nasıl müdahale ediyorsunuz???????? anne sütüyle beslendiğine göre vede kabız değilse sorunu nasıl yaşadığınızı hissettinizde kendiniz müdahale ettiniz???????? biraz daha açıklamalı yazmalısınız.