Çocuk Hastalıkları bebeğim kakasını yapamıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

seer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
4
0
36
İstanbul
merhaba;
bebeğim 2 aylık yalnız kakasını yapamıyor 5 gün oldu daha öncede yapamadı doktor fitil dedi ama araştırmalarıma göre fitil alışkanlık yapıp bağırsakalrı tembelleştiriyormuş bana fikir verebilirmisiniz ne yapmalıyım zeytin yağını da denedim derece olayınıda ama sadece fitille çıktı yardımlarınızı bekliyorum

ayy eski günlere götürdün beni.benim bebeğimde 2 aylıkken yapamıyordu 1 hafta 10 gün.korkuyorduk baya.zeytinyağnı denedim demişsin ama nasıl denedin.ben hergün bir çay kaşığı halis zaytinyağı içirdim ve poposuna kulak çöpü varya ona zaytinyağı batırıp soktum.yaptığım anda fıırrt diye kakişini yaptı tosunum tabi bu olay ailede şenliklerle kutlandı.tavsiye ederim ikisini de yap canım.
aaah analık kara yamalık :97:

''7 günde kakasını yapmazsa çocuk kabızdır''demişti dr umuz.. 5 gündür yapmıyor olması sizi doğal olarak telaşlandırmış... evet dıştan yapılan hertürlü müdahale metabolizmanın düzenini değiştiriyor... rahat olun.. zeytinyağınıda vermeyin bence... bebeğiniz mamayla mı besleniyor? dipnot olarak yazayım, mamaların sindirimide zor oluyormuş... henüz daha 2 aylıkmış meleğiniz... müdahale etmeden bakalım 7 günü nasıl geçirecek? 7 gün sonunda kakası zeytin tanesi gibi tek tek ise kabız deyip dr başvurursunuz... telaşlanmayın, sabırlı olun..... sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…