kızlar benim kızım yarın tam 1 aylık olacak. 3-4 gündür kakasını yapamıyor kakası katıda değil sulu yinede yavrum ıkınıp duruyor sabahtan akşama kadar.. arada zeytinyağı veriyorum bir çay kaşığı ama o da her zmn işe yaramıyor..ben emziriyorum. emen çocukların kakası turuncu-sarı olur diyorlar..bizim kininde öleydi ama kakasının yapamadığı günden bu tarafa az da olsa bi yeşil kaka geliyr.. napacağımı şaşaırdım artık.. ilk gün dotora getirdim o karın ağrısı var kakasını yapamamış dedi poposunu uyardı kakasını yaptırıp eve gönderdi.. acaba bizim gibi bu sorunu yaşan varmı ? varsa yardım edebilir mi lütfen
benimde bebegim 27 günlük ve ilk 2 hafta güzel yaparken suan 5 günde falan yapıyo oda benim zorumla:2: Hergün karnına zeytinyağıyla masaj yapıyorum.Poposunu derece veya feeding sondayı yağlayıp uyarıyorum.Biraz biraz cıkarıyo.Ama gecen hafta lavman yapmak zorunda kaldım.Bugunde yenidoğan doktoru zeytinyağı içir dedi sok oldum kendimde saglıkcıyım bana ters olan bişey ama adam bakırkoy devlette yenidoğan bölümünün uzmanı.Bide hastaneye allah kimseyi düşürmesin fakat gaz sancısından giderseniz ve doktor sabalaks libalaks gibi lavman uygulamanız için verirse lavmanların popoya grien yerleri cok kalın ve sert oluyor. onun yerine yapacagınız kadarı enjektöre cekip,minik popoyu biraz yagladıktan sonra (iğneyi kullanmadan tabiki ) içine sıkın 15dakika içinde bezi dolduruyor bebekler.Benim bebişim öle yaptı .Gaz sancısınada en iyi çözüm bebegim otomobille gezmesi arabası olan aileler sanslı ama bizim gibi olmayanlar taksiyle gezmeye cıkartsın
merhaba bebeğinin doktoru seni uyarması gerekiyordu. bir aylık bebeğe eytinyağı filn verme 2 aya kadar bebekler düzenli kaka yapmayabilir benim bebeğim 4 gün yapmayıp 4. günün sonunda taşırır derecede yapıyordu bu gayet normal 5 güne bile çıkabiir bu süre.bebeğinin kabız olması mümkün değil çünkü anne sütü alyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?