Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anne sütüyle beslenen bebeklerde 7 hatta 10 güne kadar normal bir durum gaz çıkartıyorsa. Telaşlanmayın38 günlük bebeğim kakasını 3 gün oldu hala yapmadı alttan gaz çıkarıyor ama kaka yapmıyor anne sütüyle besleniyor nedeni ne olabilir .normalde ilk zamanlar sürekli yapıyordu sonra günde 1-2 oldu şimdi 3 güne çıktı korkmalimiyim yardım edin
Benimkide öyle hatta 5-6 gün olunca fitil vermek zorunda kalıyorum. Doktora götürdüm iki haftaya kadar yapmaması normal dediler. Ama tabi ki iki üç günden sonra bebekte aşırı huzursuzluk oluyor zaten gaz sorunu da var. Bı doktor sadece gaz damlası kullanman yeterli dedi öteki bı fitil yazdı 7 gün boyunca yapmazsa bunu verirsin dedi. İçinde ilaç yokmuş bı zararı olmuyor dedi. yanlış hatırlamıyorsam ismi gliserin'di. Bide daha önce arastirmistim cisli bez sayısını takip et çişini düzenli yapıyorsa problem olarak gormuyorlar kaka yapmamalarını ( ama bence problem )38 günlük bebeğim kakasını 3 gün oldu hala yapmadı alttan gaz çıkarıyor ama kaka yapmıyor anne sütüyle besleniyor nedeni ne olabilir .normalde ilk zamanlar sürekli yapıyordu sonra günde 1-2 oldu şimdi 3 güne çıktı korkmalimiyim yardım edin
Nerdeyse 4 yıl geçecek üzerinden ama ben de aynı şeyi düşünmüştüm 8 gün yapmadığı olmuştu. Sonra da sert falan değil gayet normal bir kaka yapmıştı38 günlük bebeğim kakasını 3 gün oldu hala yapmadı alttan gaz çıkarıyor ama kaka yapmıyor anne sütüyle besleniyor nedeni ne olabilir .normalde ilk zamanlar sürekli yapıyordu sonra günde 1-2 oldu şimdi 3 güne çıktı korkmalimiyim yardım edin
Gaz çıkarıyor ama sanki kakası var gibi ilk niyor arada anlayamıyorum bende kaka yapamadığından miAnne sütüyle beslenen bebeklerde 7 hatta 10 güne kadar normal bir durum gaz çıkartıyorsa. Telaşlanmayın
Yani benimkide yapınca normal bir kaka yapmıştı ama sanki sıkıntılı gibi geliyor yapamayıncaNerdeyse 4 yıl geçecek üzerinden ama ben de aynı şeyi düşünmüştüm 8 gün yapmadığı olmuştu. Sonra da sert falan değil gayet normal bir kaka yapmıştı
Evet çişini düzenli yapıyor onda sıkıntı yok bende duymuştum sürekli kaka yapmamaları normal sayiliyormus ama işte insan dert ediyorBenimkide öyle hatta 5-6 gün olunca fitil vermek zorunda kalıyorum. Doktora götürdüm iki haftaya kadar yapmaması normal dediler. Ama tabi ki iki üç günden sonra bebekte aşırı huzursuzluk oluyor zaten gaz sorunu da var. Bı doktor sadece gaz damlası kullanman yeterli dedi öteki bı fitil yazdı 7 gün boyunca yapmazsa bunu verirsin dedi. İçinde ilaç yokmuş bı zararı olmuyor dedi. yanlış hatırlamıyorsam ismi gliserin'di. Bide daha önce arastirmistim cisli bez sayısını takip et çişini düzenli yapıyorsa problem olarak gormuyorlar kaka yapmamalarını ( ama bence problem )
Yok gazdan ıkınıyorlar genelde. Bu olay 3.aya kadar artarak azalıp bitiyor. Bizde düzenli biogai, sab sımplex kullanmıştık. Birde nurse harveys colex. Kolikti bizim bebişte.Gaz çıkarıyor ama sanki kakası var gibi ilk niyor arada anlayamıyorum bende kaka yapamadığından mi
Bende dert ediyorum vallahi ama tıp normal karşılıyorEvet çişini düzenli yapıyor onda sıkıntı yok bende duymuştum sürekli kaka yapmamaları normal sayiliyormus ama işte insan dert ediyor
O bebek büyüyor, emdiğini vücuduna alıyor. En hızlı büyüyüp geliştiği kilo aldığı zamanlar. Yediğini çıkarsa nasıl alsın çocukYani benimkide yapınca normal bir kaka yapmıştı ama sanki sıkıntılı gibi geliyor yapamayınca
O bebek büyüyor, emdiğini vücuduna alıyor. En hızlı büyüyüp geliştiği kilo aldığı zamanlar. Yediğini çıkarsa nasıl alsın çocuk
Hepsini birliktemi kullandınızYok gazdan ıkınıyorlar genelde. Bu olay 3.aya kadar artarak azalıp bitiyor. Bizde düzenli biogai, sab sımplex kullanmıştık. Birde nurse harveys colex. Kolikti bizim bebişte.
Biz doktor tavsiyesiyle öyle kullanmıştıkHepsini birliktemi kullandınız