Bebek Beslenmesi Bebeğim kaka yapmıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

turuncu8716

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
3
0
36
İstanbul
Selam arkadaşlar

Bebeğim 3 aylık ve 2 gündür kaka yapmıyor. Emmediği için kendi sütümü biberonla veriyorum ayrıca yatmadan önce aptamil 1 veriyorum. Aslında aptamili bir haftadır veriyorum ve ilk zamanlarda da kakasında bir problem yoktu ama 2 gündür yapmayınca tedirgin oldum.

Gazını çıkarabiliyor ve şu an uslu uslu beni seyrediyor.

Forumda arama yapınca "10 güne kadar kaka yapmamasının normal olduğu" belirtilmiş ama "sadece anne sütü ile beslenen" bebekler için olduğu belirtilmiş. acaba mama alanlar içinde normal mi yoksa doktora gitmeli miyiz?

aptamil bazı bebeklerde kabızlık yapabiliyor.oğlumda da olmuştu biara.
aptamil in kabızlık ve gaz sorunu yaptığı durumlarda, aptamil confirmil adında bi çeşidi var onu kullanabilirsin.faydasını görürsün.

Il k uc gun emzırememıstım dogru durust,hem mama hem sutumu verdık benımkı de kaka yapmadı ıkı gun.verılen dogum kagıtlarının ıcınde,doktora goturulmesı gereken durumlar dıye bı yazı vardı,orda da bebegınız ıkı gun boyunca kaka yapmazsa doktora goturun dıyordu.annemse korkmamam gerektıgını soyledı.arkadasımın dedıgı gıbı kabızdır dıye dusunduk.annem poposunu zeytınyagı ıle sılıyordu sılerken pamuga bıraz daha zeytınyagı koyup makatına onunla baskı yaptı.kızım o zaman kakasını yaptı sukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…