Bebek Beslenmesi bebeğim kahvaltı etmiyor :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi dyln
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dyln

meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
147
4
96
İzmir
arkadaşlar 7, 5 aylık bebeğim var ve kesinlikle kahvaltı etmiyor ayrı ayrı vermeyide denedim hepsini karıştırrak vermeyide denedim hiç bir şekilde kahvaltı etmiyor napıcamı şaşırdım tecrübeli anneler yardım edin lütfen

canım emziriyormusun?yada mama mı veriyorsun?yani günlük öğünleri nasıl yazarsan daha iyi olur..sadece kahvaltımı etmiyor başka neler yediriyorsun?
,

canım emziriyormusun?yada mama mı veriyorsun?yani günlük öğünleri nasıl yazarsan daha iyi olur..sadece kahvaltımı etmiyor başka neler yediriyorsun?
,
canım emiyor öğlen çorba sebze püresi falan akşamda muhallebi yiyor diyim ama oda gün gün değişiyor kimi zaman yiyor kimi zaman yemiyor malesef yani iştahlı bir bebek değil ne yazıkki

benim oğlumda 7 aylık oda kahvaltı yapmıyor tek tek verirsem çok az alıyor sebze püresi yiyordu diş çıkarıyor onuda bırakıyor gibi muhallebide bir ara yedi şimdi asla ağzını açmıyor sürekli beni emiyor ne yapacağımı şaşırdım

tatlım telaş edecek bir durum yok.bende aynı aylarda hatta daha da geç aynı sıkıntıları yaşadım.
başlık bile açmıştım yardım edenler de olmuştu profilimden bakabilirsin.
kahvaltı alışkanlığı da zamanla olacak birşey sabretmek lazım
hergün hiç usanmadan kahvaltısını hazırla yediği kadar yesin zorlama,göreceksin günden güne daha fazla yiyecek çünkü alışacak daha çok küçük..

Benim oğlum da kahvaltı etmek istemiyor onun yerine beni emmek istiyor.Ama bu şekilde olursa da tam doyamıyor ve ağlıyor.Ayrıca böyle giderse ek gıdaya alıştıramayacağımdan korkuyorum çünkü diğer öğünlerde de yemeyi reddediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…