Bebeğim kafasınn arkası düz

Bı yaşlı teyze demişti ki, bı yöre halkı için, "ben oranin insanını kafasından tanırım". Çünkü o yörede bebekler küçükken tahta beşik kullanılır.

Velhasıl erken dönemde sağlı sollu yatirilirsa kafa görüntüsü daha oval oluyor ben öyle şahit oldum.
Resimlerde öyle kötü bı görüntü yok. Farklılıklarımız bizi biz yapar

İlk gebeligimde çok tecrubesizdik, bu yüzden hep aynı yöne yattığıma baglıyorum çocugum doğduğunda kafasının arkası çok sivriydi, ileriye doğru tümör gibi kocaman bı cıkıntı vardı, doğumdan sonra gördüğümde şok oldum, çok canım sıkıldı, bebekleri kontrole gelen çocuk doktoruna sordum zamanla değisecek annesi demişti, ama ben ikna olmadığımdan, her gördüğüm doktora soruyordum.
Zamanla çok değişti, şuan çok yakışıklı bi oğlan..

Resime bakdim.oyle belli olacak bı düzlük yok bence büyüdükçe belki hiç belli olmaz üzülmeyin canı sağ olsun Paşa'nın

merhaba bir tanıdğımızın oğlunda böyle bir durum vardı bir kaç ay günde 18 saat bir kask kullandı ve iyileşti yalnız bir yaşından küçüktü.

Konuyla ilgili bilgim yok ama oğlunuz çok şirin maşallah Tostik yanaklarından ısırasım geldi. Allah hep sağlık versin

Rabbim ömrünü uzun etsin paşanın bizede demişti doktor büyüyene kadar kafa çok şekillenir demişti saçından belli olmaz dedi ama işte anne olarak endişeleniyoruz

Resime bakdim.oyle belli olacak bı düzlük yok bence büyüdükçe belki hiç belli olmaz üzülmeyin canı sağ olsun Paşa'nın
Ya çok sağolun Allah razı olsun dediğiniz gibi canı sağolsunda

bebkler ılk ay sırt ustu ama kafası saga sola donuk yatar. baslarda sag solda yamukluk var gıbı oluyo zamanla dıkkat edersen yatırırken duzelıyor sonra da kafasını kendı donduruyor ben de yasamadım ama sagda solda basta bı esıtsızlık vardı gectı. arkadakı yamukluk bılmıyorum

Merhaba internette düz kafa sendromu diye okumuştum. Bebeklerin kafası çok yumuşak olduğu için sürekli sırt üstü yattıklarında kafasının arka kısmı düzleşiyormuş o yüzden sağa sola çevirilmeliymiş ve sürekli yatar pozisyonda kalmamalıymış.
Geçenlerde internette bir video izlemiştim düz kafa problemi yaşayan bir bebek için öncesini ve tedavi sonrasını paylaşmışlar. Link bırakıyorum izleyebilirsiniz sizde. Ve bence çocuğunuzu başka bir doktorada göstermelisiniz, çünkü videoda özel bir başlıkla bebeğin kafa tası narmale dönüyor.

Evet biliyorum canım kask tedavı 6 aylıkken başlanıyor tedaviye biz geç kaldık 1 yaştan sonra olmuyormuş

Bildiğim bir tek bu tedavi vardı acaba büyükler içinde kask tedavisi oluyor mudur?
Olmaz canım bebeklerin kafası tası yumuşak olduğu için çabuk şekilleniyor büyüklerde etkisi olmuyor ameliyat büyükler için.

Olmaz canım bebeklerin kafası tası yumuşak olduğu için çabuk şekilleniyor büyüklerde etkisi olmuyor ameliyat büyükler için.
Haklısınız. Belki büyükler içinde bir çözüm düşünülmüştür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…