Çok tatlı yalnız.Oğlum 1 yaşında hiç bi şekilde düzelme olmadı bizde
Çok teşekkür ederim sağolunÇok tatlı yalnız.öyle abartı bir şekil bozukluğu da yokmuş .yapısal geldi bana. Düz yatmayla o şekilde olmaz heralde ya. Çok takılmayın .
Resime bakdim.oyle belli olacak bı düzlük yok bence büyüdükçe belki hiç belli olmaz üzülmeyin canı sağ olsun Paşa'nınMerhaba hanımlar oğlum 1 yaşında 3 aylıkken kafasının arkası düzleşmeye başladı düz kafa yastığı kullandık ama faydası olmadı doktora götürdük doktor dönmeye başlayınca düzelir dedi ama düzelmedi kafasını gördükçe üzülüyorum çocuğun bu saatten sonra düzelmez dediler kime sorsam bu şekilde olupta ilerleyen zamanlarda düzelen varmı çocuğu ?
Rabbim ömrünü uzun etsin paşanın bizede demişti doktor büyüyene kadar kafa çok şekillenir demişti saçından belli olmaz dedi ama işte anne olarak endişeleniyoruzİlk gebeligimde çok tecrubesizdik, bu yüzden hep aynı yöne yattığıma baglıyorum çocugum doğduğunda kafasının arkası çok sivriydi, ileriye doğru tümör gibi kocaman bı cıkıntı vardı, doğumdan sonra gördüğümde şok oldum, çok canım sıkıldı, bebekleri kontrole gelen çocuk doktoruna sordum zamanla değisecek annesi demişti, ama ben ikna olmadığımdan, her gördüğüm doktora soruyordum.
Zamanla çok değişti, şuan çok yakışıklı bi oğlan..
Ya çok sağolun Allah razı olsun dediğiniz gibi canı sağolsundaResime bakdim.oyle belli olacak bı düzlük yok bence büyüdükçe belki hiç belli olmaz üzülmeyin canı sağ olsun Paşa'nın
Geçti canım onu biz 1 yaşını geçtikmerhaba bir tanıdğımızın oğlunda böyle bir durum vardı bir kaç ay günde 18 saat bir kask kullandı ve iyileşti yalnız bir yaşından küçüktü.
bebkler ılk ay sırt ustu ama kafası saga sola donuk yatar. baslarda sag solda yamukluk var gıbı oluyo zamanla dıkkat edersen yatırırken duzelıyor sonra da kafasını kendı donduruyor ben de yasamadım ama sagda solda basta bı esıtsızlık vardı gectı. arkadakı yamukluk bılmıyorumÇocuğum yok ama bu konuyu ben de merak ediyorum. Çocuklarının kafa şekli düzgün olan anneler nasıl yapıyor neler yaptı olmuş olana çare var mı? Güvenlik açısından bebeklerin sırtüstü yatması gerekiyor ama o şekilde de kafa düz oluyor yok mu çözümü acaba? Kuzenimin bebeği var ve o da bu konuda endişeli baya inşallah güzel tavsiyeler gelir
Ya çok sağolun oda sizin ellerinizden öperKonuyla ilgili bilgim yok ama oğlunuz çok şirin maşallahTostik yanaklarından ısırasım geldi. Allah hep sağlık versin
Bildiğim bir tek bu tedavi vardı acaba büyükler içinde kask tedavisi oluyor mudur?Geçti canım onu biz 1 yaşını geçtik
Merhaba internette düz kafa sendromu diye okumuştum. Bebeklerin kafası çok yumuşak olduğu için sürekli sırt üstü yattıklarında kafasının arka kısmı düzleşiyormuş o yüzden sağa sola çevirilmeliymiş ve sürekli yatar pozisyonda kalmamalıymış.Merhaba hanımlar oğlum 1 yaşında 3 aylıkken kafasının arkası düzleşmeye başladı düz kafa yastığı kullandık ama faydası olmadı doktora götürdük doktor dönmeye başlayınca düzelir dedi ama düzelmedi kafasını gördükçe üzülüyorum çocuğun bu saatten sonra düzelmez dediler kime sorsam bu şekilde olupta ilerleyen zamanlarda düzelen varmı çocuğu ?
Evet biliyorum canım kask tedavı 6 aylıkken başlanıyor tedaviye biz geç kaldık 1 yaştan sonra olmuyormuşMerhaba internette düz kafa sendromu diye okumuştum. Bebeklerin kafası çok yumuşak olduğu için sürekli sırt üstü yattıklarında kafasının arka kısmı düzleşiyormuş o yüzden sağa sola çevirilmeliymiş ve sürekli yatar pozisyonda kalmamalıymış.
Geçenlerde internette bir video izlemiştim düz kafa problemi yaşayan bir bebek için öncesini ve tedavi sonrasını paylaşmışlar. Link bırakıyorum izleyebilirsiniz sizde. Ve bence çocuğunuzu başka bir doktorada göstermelisiniz, çünkü videoda özel bir başlıkla bebeğin kafa tası narmale dönüyor.
Olmaz canım bebeklerin kafası tası yumuşak olduğu için çabuk şekilleniyor büyüklerde etkisi olmuyor ameliyat büyükler için.Bildiğim bir tek bu tedavi vardı acaba büyükler içinde kask tedavisi oluyor mudur?
Haklısınız. Belki büyükler içinde bir çözüm düşünülmüştür inşallahOlmaz canım bebeklerin kafası tası yumuşak olduğu için çabuk şekilleniyor büyüklerde etkisi olmuyor ameliyat büyükler için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?