Bi problem yokmuş sağlık açısından sadece görüntü açısından düzlük olur dediBir bilgim yok.
Geçmiş olsun.
Doktorlar ne diyor?
Nasıl bir problem oluyormuş?
Çok şükür…Bi problem yokmuş sağlık açısından sadece görüntü açısından düzlük olur dedi
Amiin sağolunÇok şükür…
Allahım dert verip derman aratmasın inşallah.
Çocuğum yok ama bu konuyu ben de merak ediyorum. Çocuklarının kafa şekli düzgün olan anneler nasıl yapıyor neler yaptı olmuş olana çare var mı? Güvenlik açısından bebeklerin sırtüstü yatması gerekiyor ama o şekilde de kafa düz oluyor yok mu çözümü acaba? Kuzenimin bebeği var ve o da bu konuda endişeli baya inşallah güzel tavsiyeler gelir
Bilemiyorum ki eşimin kafası öyle değil benimde saç olduğu için belli olmuyor doktor da belki genetik olabilir demişti bilemiyorumCok mu düz eşinizin veya sizinde öyleyse yapısaldır benim oğlumun üç parmak bir düzlük var yapısal dedi doktor. 2 bucuk aylıktan beri dikkat ettim yinede oldu yani yapısal bir durum yatırmayla ilgili değil bizimki.
Oğlum 1 yaşında hiç bi şekilde düzelme olmadı bizdeBenim yeğeniminde kulakları kepçe kulak gibi olmuştu aynı tarafa sürekli yatmaktan arkasında da bir düzlük vardı .8 aylık falandı şu an 1 yaşında düzeldi .
Doktor ozaman şöyle bir şey demişti bebeğin kafası genetiğe döner yani şekli değişir, ve düzelir.
Cok acayip bir düzlük varsa kafası değişik duruyorsa normal değildir süturlara falan bakıyor doktorlar ama sadece sizi cok rahatsız eden bir düzlükse abartılı değilse üzerine düşmeyin kafaya taktıkça insana batıyor çünkü.Bilemiyorum ki eşimin kafası öyle değil benimde saç olduğu için belli olmuyor doktor da belki genetik olabilir demişti bilemiyorum
Yeni gördüm fotoğrafı bana doktor buna düzlük diyemeyiz bu yapısaldır demişti düzlük enseden başlar demişti ense üstü sizinde düz değil dışa çıkık. Yatmayla ilgili olsa ense üstünden itibaren düz olurmuş.
Ya içime su serptiniz çünkü herkes çocuğu hep sırt üstü yatırmışsın ondan olmuş diyor vicdan azabı çekiyorum resmen benim yüzümden oldu dieYeni gördüm fotoğrafı bana doktor buna düzlük diyemeyiz bu yapısaldır demişti düzlük enseden başlar demişti ense üstü sizinde düz değil dışa çıkık. Yatmayla ilgili olsa ense üstünden itibaren düz olurmuş.
Amin Allah razı olsun içeme su serpiyorsunuzGoz yorucu bir duzluk yok bence,maşallah paşaya sağlıkla buyusun inşallah,Allah dermanı olmayan dert vermesin inşallah
Yok ondan değilmiş benim eşimin kafa şekli böyle oğlanın böyle de değil 3,5 oarmak bir düzlük var. Doktor ikisininde yapısal olduğunu söyledi. Öyle olmasa bizimkinin düzelmesi lazımdı ben yüz üstü yatırdım düzlük başladığı andan itibaren 2 parmaktı 3.5 parmak oldu yinede. Hiç suçlamayın kendinizi.Ö
Ya içime su serptiniz çünkü herkes çocuğu hep sırt üstü yatırmışsın ondan olmuş diyor vicdan azabı çekiyorum resmen benim yüzümden oldu die
Allah razı olsun canım rabbim gönlüne göre versin şuan okadar mutlu ettinki beni anlatamamYok ondan değilmiş benim eşimin kafa şekli böyle oğlanın böyle de değil 3,5 oarmak bir düzlük var. Doktor ikisininde yapısal olduğunu söyledi. Öyle olmasa bizimkinin düzelmesi lazımdı ben yüz üstü yatırdım düzlük başladığı andan itibaren 2 parmaktı 3.5 parmak oldu yinede. Hiç suçlamayın kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?