Bebeğim kafasınn arkası düz

scbc

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
766
228
103
Merhaba hanımlar oğlum 1 yaşında 3 aylıkken kafasının arkası düzleşmeye başladı düz kafa yastığı kullandık ama faydası olmadı doktora götürdük doktor dönmeye başlayınca düzelir dedi ama düzelmedi kafasını gördükçe üzülüyorum çocuğun bu saatten sonra düzelmez dediler kime sorsam bu şekilde olupta ilerleyen zamanlarda düzelen varmı çocuğu ?

Bir bilgim yok.
Geçmiş olsun.
Doktorlar ne diyor?
Nasıl bir problem oluyormuş?

Çocuğum yok ama bu konuyu ben de merak ediyorum. Çocuklarının kafa şekli düzgün olan anneler nasıl yapıyor neler yaptı olmuş olana çare var mı? Güvenlik açısından bebeklerin sırtüstü yatması gerekiyor ama o şekilde de kafa düz oluyor yok mu çözümü acaba? Kuzenimin bebeği var ve o da bu konuda endişeli baya inşallah güzel tavsiyeler gelir

Cok mu düz eşinizin veya sizinde öyleyse yapısaldır benim oğlumun üç parmak bir düzlük var yapısal dedi doktor. 2 bucuk aylıktan beri dikkat ettim yinede oldu yani yapısal bir durum yatırmayla ilgili değil bizimki.

Benim yeğeniminde kulakları kepçe kulak gibi olmuştu aynı tarafa sürekli yatmaktan arkasında da bir düzlük vardı .8 aylık falandı şu an 1 yaşında düzeldi .
Doktor ozaman şöyle bir şey demişti bebeğin kafası genetiğe döner yani şekli değişir, ve düzelir.

Oğlum prematüre doğdu.. Kuvozde hep tek tarafa yatırmaktan kafası yamuktu.. Ben çareyi 1 hafta düz, bir hafta sağ, bir hafta sola yatırarak buldum.. Düz yatırdgmda kafasını oynatmasın dıye havluları sarıp kenarlara koydum.. Kafa buyuyor cunku, buyudukce şekil nasılsa oyle oluyo.. Sımdı gayet normal kafası var.. Ama bu dedıgımı bebek kucukken yapmak lazım.. Kemıkler tam oturmadan..

Bilemiyorum ki eşimin kafası öyle değil benimde saç olduğu için belli olmuyor doktor da belki genetik olabilir demişti bilemiyorum

Oğlum 1 yaşında hiç bi şekilde düzelme olmadı bizde

Resmini attım

Eklentiler

• B9B6C6D6-8D5B-4407-A63C-9BC6E016498D.jpeg
    110,5 KB · Görüntüleme: 3.842

Eklentiler

• 4B4C191D-4F85-402D-AD6C-A2621702388C.jpeg
    91,2 KB · Görüntüleme: 3.794
Bilemiyorum ki eşimin kafası öyle değil benimde saç olduğu için belli olmuyor doktor da belki genetik olabilir demişti bilemiyorum
Cok acayip bir düzlük varsa kafası değişik duruyorsa normal değildir süturlara falan bakıyor doktorlar ama sadece sizi cok rahatsız eden bir düzlükse abartılı değilse üzerine düşmeyin kafaya taktıkça insana batıyor çünkü.

Ö Ya içime su serptiniz çünkü herkes çocuğu hep sırt üstü yatırmışsın ondan olmuş diyor vicdan azabı çekiyorum resmen benim yüzümden oldu die

Ö
Ya içime su serptiniz çünkü herkes çocuğu hep sırt üstü yatırmışsın ondan olmuş diyor vicdan azabı çekiyorum resmen benim yüzümden oldu die
Yok ondan değilmiş benim eşimin kafa şekli böyle oğlanın böyle de değil 3,5 oarmak bir düzlük var. Doktor ikisininde yapısal olduğunu söyledi. Öyle olmasa bizimkinin düzelmesi lazımdı ben yüz üstü yatırdım düzlük başladığı andan itibaren 2 parmaktı 3.5 parmak oldu yinede. Hiç suçlamayın kendinizi.

Allah razı olsun canım rabbim gönlüne göre versin şuan okadar mutlu ettinki beni anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…