• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebegim kabızmı lütfen yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozge33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
49
0
36
İçel Mersin
bebegim 1 aydır kakasını sert ve keçi kakası gibi yapıyor. gün içerisinde 3 yada daha fazla yapıyor ama azar azar. onun için iştahsız az yiyor çobuk doyuyor ve bira zorlasam hemen kusuyor kızım 9,5 aylık dişte çıkarıyor gece sık uyanıyor sürekli aglıyor çokta mız mız sürekli beni istiyor yapışık ikizler gibiyiz. bu arada kakasını arada biraz cıvık yapıyordu onun için endişelenmiyodum ama uzun zamandır bu şekilde lütfen bu konu hakkında bilgisi olanlar cevap yazın :emir_bebek:

evet, kabız... kakasını zeytin tanesi gibi yapıyorsa kabız... 9,5 aylık demişsiniz... menüsünde neler var??? daha çok sıvı tüketmesine lifli yiyecekler yemesini sağlayın... bol şans..

sabah kalktıgında mama 11 gibi yumurta yada kaşık maması sonra meyve ögleden sonra sebze püresi sonra yogurt yatarkende mama içip yatıyor aralarda anne sütü alıyor süt az oldugu içim dogumdan itibaren mama içiyor

hazır mamanın hazmı zor.... markasını değiştir istersen.......

taze armut suyunu dene bende kabiz olunca bunu denemistim ise yaramisti , arkadasin dedigi gibi mamadan ötürüde olablir.

Back