bebeğim kabız oldu. yardımmm

gulizgul

gulizgul.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
4.581
9
Kızlar bebeğim kabız oldu. ne yaptıysam fayda etmiyo kayısı veriyom zeytin yağı veriyom ama nafile. sizin önerebileceğiniz bişiler varmı. şimdiden tşkler...

canım zeytinyağını poposuna sürmeyi dendein mi pamukla sür kayganlaşsın ki rahat yapıversinnn

Gülizcim geçmiş olsun. Banusu da kabızdı. Sürekli meyve ağırlıklı besledik. Patates pirinç, ekmeği beslenmesinden kaldırdık. Çok su içerdik. Şimdi düzeldi.

öncelikle geçmiş olsun ama ilk sert kakayı yapamadıysa hala (ki bir an önce yapması gerekli çünkü durdukça taşlaşıyo resmenn) ilk olarak fitil atıver .Benimki de oldu ama o günü bir daha yaşatmasın allah çok felaketti ÇOk ağladıı delirdi çocuk bende çıkarmasına yardım ettim en sonunda inan kulak çubuğuyla bile çıkaramadım taş gibiydi.Ben sonradan çok pişman oldum doktora gitmediğimize ne biliyim o kadar kötü olduğunu.Valla lağman falan yapıp çıkarıverirlerdi herhalde bebeğimin evde çektiğindne bin kat iyidir.Önce fitili dene hayatım eğer fitili hemen geri çıkarıyorsa benimki gibi kayısı falan filan artık geç kalınmış oluyo çünkü bağırsakta kuruyan bişeyi kayısı çözmüyo.ayyyy belki benimki kadar kötü değildir geçmiş olsun yine.muzdan oldu benimki bir daha asla muz vermedim korkuyorum çünkü..

gülizcim ne kadar süreli kabız bilmiyorum ama süre 5 günden fazla olduysa katılaşma sorunundan dolayı bence en güzel çözüm gliserin fitili tatlım. bir defaya mahsus bunu yapıp sonra aç karnına kayısı ile detekleyip bağırsak emilimini düzene sokman lazım canım.

ilginiz için Teşekkür ederim arkadaşlar..kızım daha kakasını yapamadı.kuru kayısı verdim işe yaramamıştı..babası dün taze kayısı almış onu verdik sabah bakalım ne olacak...derincim sizinkide çok zor geçmiş. bizimki daha o kadar değil ama yinede kızım çok zorlanıyo..bizimkide muzdan oldu...

X