bebeğim 49 günlük.gaz problemimizi biogaia die bi damla ile çözdük ama 1 haftadır kabız.poposuna zeytinyağı sürüyoduk günde iki defa öyle yapıyodu başlarda.ama bu ara zeytinyağı da yetmiyo ne yaparsak yapalım tam çıkaramıyo.dün çok kötü ağladı.doktor gliserinli fitil vermişti zor durumda kaldığında kullan die.onu ikiye bölüp kullandım 2 saat içinde kaldı sonra çıkardı doğru düzgün kakası çıkmadı bile.zeytinyağı bile ondan daha iyi yaptırıyodu.
doktor günde 3 çay kaşığı zeytinyağı içir dedi.içiriyorum.karnına zeytinyağı ile masaj yapıyorum.rezene ve ıhlamur içiriyorum.kendim kayısı yiyorum.ama bitürlü kendisi yapamıyor kakasını.onu dün öyle ağlarken görünce canım çok yandı.ne olur bilen biri varsa yardım etsin.
bi arkadaşım kimyon dedi ama ot halinde varmış eşime söyledim burası küçük biyer olduğundan ot halinde kimyon bulamamış.toz kimyonun çayını yapabiliyormuyuz.yada başka ne kullanabilirim.acil yardım edin kızlar lütfen![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
doktor günde 3 çay kaşığı zeytinyağı içir dedi.içiriyorum.karnına zeytinyağı ile masaj yapıyorum.rezene ve ıhlamur içiriyorum.kendim kayısı yiyorum.ama bitürlü kendisi yapamıyor kakasını.onu dün öyle ağlarken görünce canım çok yandı.ne olur bilen biri varsa yardım etsin.
bi arkadaşım kimyon dedi ama ot halinde varmış eşime söyledim burası küçük biyer olduğundan ot halinde kimyon bulamamış.toz kimyonun çayını yapabiliyormuyuz.yada başka ne kullanabilirim.acil yardım edin kızlar lütfen
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)