- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
Benim de haftada bir kaka yapıyor. Normal yani. Çocuk gastroloji uzmanına evet.Oncesi de 10 gunde 1 kaka.
Ama durumu iyiydi huzursuzlugu yoktu
O yuzden normal sayildi bu durum ama sanki degil
Hangi dr a gitmeliyim ? Cocuk gastro mu
Veriyim mi vermiyim mi ?7-10 belli olmazdi.. kskasina baktirdim labaratuarda bise cikmadi. azar azar yaptigida olurdu. Sonra gecti kendiliginden..
Dedigim gibi pilav patates muz ver.. kesmiyosada genede ver. Onlari yemiyosa ne yiyosa onu ver. Sudocrem sur bolca pisik olmasin. O da cok perisan ediyor. Gececek emin ol takma bu kadar
Ne verim mi? Pilav patates mi? Ver tabii ama yemiyosa ne yiyosa onu ver. Su cok ver icmiyosa tatlandir ver. Ha buarada. Soguk suya seker katip icirirsen jabiz yapar derler. Sen icir nornsle dondurur belkiVeriyim mi vermiyim mi ?
Cogu kisi verme diyor ya :s
Her defasinda cok yapmiyor ztn az az yapiyor
Pisik oldu ztn hametan suruyorum her temizlemem de dun duzelmis gibiydi bugun yine azmis7-10 belli olmazdi.. kskasina baktirdim labaratuarda bise cikmadi. azar azar yaptigida olurdu. Sonra gecti kendiliginden..
Dedigim gibi pilav patates muz ver.. kesmiyosada genede ver. Onlari yemiyosa ne yiyosa onu ver. Sudocrem sur bolca pisik olmasin. O da cok perisan ediyor. Gececek emin ol takma bu kadar
Siz hemsire misiniz ?Ne verim mi? Pilav patates mi? Ver tabii ama yemiyosa ne yiyosa onu ver. Su cok ver icmiyosa tatlandir ver. Ha buarada. Soguk suya seker katip icirirsen jabiz yapar derler. Sen icir nornsle dondurur belki
Diger yorum yapan arkadaslar hic bisey verme diyorda o yuzden soruyorumNe verim mi? Pilav patates mi? Ver tabii ama yemiyosa ne yiyosa onu ver. Su cok ver icmiyosa tatlandir ver. Ha buarada. Soguk suya seker katip icirirsen jabiz yapar derler. Sen icir nornsle dondurur belki
Nasil bise verme? 2 ay isal kalirsa acliktan mi oldurceksiniz cocugu?Diger yorum yapan arkadaslar hic bisey verme diyorda o yuzden soruyorum
Sekerli oldugu icin olabilir. En iyisi pilavya da pirinc lapasi.muz şaibeli ...bizde ishal yapiyor mesela
Degilim:) 3 cocugum varSiz hemsire misiniz ?
Isal bitmezse pisik gecmez. Birde cok yapiyo araliksiz .Pisik oldu ztn hametan suruyorum her temizlemem de dun duzelmis gibiydi bugun yine azmis
Dogal zeytinyagli sabunla yikiyorum kendini pisikten sonra
Armut direk ishale sebep.Gecen hf persembe burnu akiyordu. Aksami da yuksek atesle acile gittik. Makattan 38.7 olctum
İgne vuruldu ki o gunden baslamisti kaka yapmaya. Normalde 10 gunde bir kaka yapiyordu.
Ek gidaya gecmistim yavastan
Meyve sulari veriyordum armut falan hatta armut ishal yapti diye dusundum
Bilmiyorum sebep ne
Sadece anne sütü alanlarda 10-12 güne kadar kaka yapmaması normal.