• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim ishal olmuş yardım :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

hiram06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
897
1
96
Ankara
Kızlar bebeğim henüz 2.5 aylık prematüre zaten bir haftadır ishal ve kusuyor zaten az olan kilosunuda kaybediyor sık emzirmeye çalışıyorum böle bişi yaşıyan varmı

Kızlar bebeğim henüz 2.5 aylık prematüre zaten bir haftadır ishal ve kusuyor zaten az olan kilosunuda kaybediyor sık emzirmeye çalışıyorum böle bişi yaşıyan varmı

benim oglumda prematüreydi ama senin bebişi bence hemen hastaneye götür zehirli ishal olabilir kiilo kaybıda demissin aa belki sütünle alakalıdır dr git melisin hmn :mymeka:

gittik cnm doktora testler normal çıktı sık sık emzir dedi o kadar ben yinede korkuyorum ya geçmezse diye

gittik cnm doktora testler normal çıktı sık sık emzir dedi o kadar ben yinede korkuyorum ya geçmezse diye

geçmiş olsun ne oldu ki bebeyine canım:(vet sık sıvı alsın madem ters bişey çıkmamış kusması için ne dedi peki

ishal olan bebekler kusabilirmiş öle dedi bende emzirme sıklığını artırdım bakalım tekrar gidicez kilo kontrolü için zaten zor kilo almıştı çok üzülüyorum:(((

geçmiş olsun cnm hemen acile götür bi kan idrar testi yaparlar rota virüsü salgını var şuan sıvı kaybına bakarlar durumuna göre serum verirler kızımdada oldu salgından dolayı çok geçmiş olsun bolbol emzir büyük olsa muz ez dicektim çok minik daha

cnm testler yapıldı rotavirüsü aşısıda olmuştu ama yinede ishal işte doktorumuz kötü ishal değil dedi ama 100 gr azalmış kilomuz ondan endişelendim

cnm testler yapıldı rotavirüsü aşısıda olmuştu ama yinede ishal işte doktorumuz kötü ishal değil dedi ama 100 gr azalmış kilomuz ondan endişelendim

ewet bol bool emzirmekten baska çare yok kuzum yazık yaaaa=( cnm sende bol meywa a yede sütten gecsin ona witamin bu buda ananemin tarifi senden bebişe geccek pirinci ısladıgın suyunu kaynat içine biraz anason birazcık limon bide rezene at sen iç bebege gecsin ay bide bildigimiz arpa yarma asurelik bugday ne denir bi sürü adı war onun ıslatıp suyunu ananem bize içirirmiş 4 5 aylıkken ishal olunca bilmiyorum zararsız gibi patates püresi yediremicemize göre cokacimcoook :sm_confused:

Back