Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bebeğim henüz 2.5 aylık prematüre zaten bir haftadır ishal ve kusuyor zaten az olan kilosunuda kaybediyor sık emzirmeye çalışıyorum böle bişi yaşıyan varmı
Kızlar bebeğim henüz 2.5 aylık prematüre zaten bir haftadır ishal ve kusuyor zaten az olan kilosunuda kaybediyor sık emzirmeye çalışıyorum böle bişi yaşıyan varmı
benim oglumda prematüreydi ama senin bebişi bence hemen hastaneye götür zehirli ishal olabilir kiilo kaybıda demissin aa belki sütünle alakalıdır dr git melisin hmn :mymeka:
ishal olan bebekler kusabilirmiş öle dedi bende emzirme sıklığını artırdım bakalım tekrar gidicez kilo kontrolü için zaten zor kilo almıştı çok üzülüyorum((
geçmiş olsun cnm hemen acile götür bi kan idrar testi yaparlar rota virüsü salgını var şuan sıvı kaybına bakarlar durumuna göre serum verirler kızımdada oldu salgından dolayı çok geçmiş olsun bolbol emzir büyük olsa muz ez dicektim çok minik daha
ewet bol bool emzirmekten baska çare yok kuzum yazık yaaaa=( cnm sende bol meywa a yede sütten gecsin ona witamin bu buda ananemin tarifi senden bebişe geccek pirinci ısladıgın suyunu kaynat içine biraz anason birazcık limon bide rezene at sen iç bebege gecsin ay bide bildigimiz arpa yarma asurelik bugday ne denir bi sürü adı war onun ıslatıp suyunu ananem bize içirirmiş 4 5 aylıkken ishal olunca bilmiyorum zararsız gibi patates püresi yediremicemize göre cokacimcoook :sm_confused: