Çocuk Hastalıkları bebeğim ishal oldu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

goncamelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
353
1
96
İstanbul
arkadaslar kakasını haftada 1 yada 2 kez yapan bebeğim şimdide ishal oldu doktoru yogurt ve muz yedirin dedi ama yediremiyorum sizin önerileriniz nelerdir şimdiden tesekkürler

milupanın hn25 mamasının inanılmaz faydasını görmüştüm.ama tadı kireç gibi beğenmeye bilir ama benim bir numaralı mamamdı.eczanelerde ve bazı marketlerde ya da baby shop tipi yerlerde bulabilirsiniz.ilaç değil mama, altını çizerim.

Geçmiş olsun goncamelek
Anladım kadarıyla bebeğini doktora götürmüştün. Eminim ki rota virüsü ve gaitada amip var mı yok bakılmıştır.
Eğer bu tahlileri yapılmamışsa yaptırmaya tavsiye ederim.
Bu arada bebeğin kaç aylık, neyle beslediğini ve kakanın sıklığın söylesedin iyi olurdu.
Eğer bebeğin anne sütünü alıyorsa günde 7 kez yaparsa, normal sayılır.
Ama belki bebeğine birşey dökünmuştur. Benim tavsiyem piyasada bulunan ihsal önleyici mamaları kullanma.
Bebeğin küçükse (4 aylığa kadar) söyle bir yöntem kullanabilirsin:
Pirincini yıkayım temiz suda haşla. Haşlama suyunu biberona koy ve sadece suymuş gibi bebeğe mama hazırla ve içir.
İstediğin kadar verebilirsin hiç bir zararı yoktur.
Bebeğin buyuse ve pirinç lapası verebilirsin veya biraz önce anlatım gibi, pirinç haşlama suyla mama hazırlayabilirsin.
Bu arada bebeğini süsüz bırakma.
Tekrar geçmiş olsun

bebegim 7.ayını bitirdi anne sütü alıyo mama vermiyorum ek gidalarıda yemeye basladı zorlada olsa ve bebegim hala ishal bugün 4.gün gerci biraz azaldı ama canım cok sıkılıyo nasıl gececek bu ishal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…