bebeğim ishal oldu lütfen yardım

nergisayse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
594
4
116
Kırklareli
arkadaşlar merhaba.bugün tam 1 hafta oldu 4,5 aylık bebeğim ishal.kendi doktorumuza götürdüm başka doktorada götürdüm mikrop kapmış diyo şurup verdi bağırsak düzenleyici ama değişen bir şey yok.bir de bebeğimin karnında sürekli guruldama var çok korkuyorum.eşimde çok pimpirikli şurup vermek istemiyor çok fazla.pirinç lapası da yaptım kaç kere bir faydasını görmedim.yardım edin lütfen oğlum iyice süzüldü.bu arada oğlum mama ile besleniyor.

Çok geçmiş olsun benim paşamda o aylarda çok kötü ishal olmuştu..Pirinç unu çok fayda etmedi..Bizde ilaç kullandık..Tavsiyem 1 tane patates haşlayın..Devam sütü ile yoğunluğunu azaltın ve yedirin inş. şifa olur..

teşekkür ederim tavsiyeniz için geçti çok şükür muz yedirdim çok iyi geldi.

Çok geçmiş olsun.. Suyla alakalı olabilir mi acaba... Bana hazır su kullanıp, onu da kaynatmamı söyledi doktor.

benim oğlum 11 aylık ben kaynatıyorum öyle veriyorum suyu cam şişe de 1 lt bittikçe kaynatıyorum..

Arkadaşlar aklınızda olsun ishale nar ekşisi de çok iyi geliyor..Küçük bebeklerde kulanılır mı bilemiyorum doktora sormak gerek tabi..Ama benim kızım 18 aylıkken rota virüsüne yakalandı. Korkunç bi ishaldi, 24 saatte 26 kez yaptığını saymıştım kuzumun...Allahtan emiyordu anne sütüde çok çok aldı bir de doktorumuz günde 3 tatlı kaşığı gerçek nar ekşisi verin demişti..Ve çok iyi gelmişti aklınızda bulunsun..
Ama bu marketlerde satılan nar ekşisi soslarından değil, nar ekşisinin kendisi iyi geliyor..

bunu hiç duymamıştım oğlum büyüdüğünde ishal olduğunda veririm oğluma gerçek nar ekşisi.Eşim aydınlı kayınvalidem kendi yapıyor nar ekşisini bizde bol bol var.

Evet canım ben de doktorumuz söyleyene dek hiç duymamıştım, kime dediysem de şaşırdı bilmiyordum dedi bu yüzdeen buraya yazdım..İnanın iyi geliyor, tabii ki aldığı sıvı falan daha da öenmlidir ama nar ekşisi de iyi bi yardımcı oluyor..
Ama umarım hiçbirimiz kullanmak zorunda kalmayız, ishal gerçekten çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…