Bebeğim ishal mi

newyorke

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2023
6
0
6
29
Merhaba,

Bebeğim ishal oldu uzun zamandır aynı şekilde kaka yapıyor. Çevremdekiler sorun yok diyor ama kafamı karıştırıyor bu durum sizce kakası normal mi bu arada hem anne sütü hem mama veriyorum ve günde bir kez kakasını yapıyor sadece

Son düzenleme:
Keşke gormeseydik
İnsan saadece kendi cocugunun bokuna katlanabilir

Yani fotoya gerek varmıydı cidden.

Doktorunuza mı gösterseydiniz acaba kaka fotoğrafını. Anne sütü alan bebeklerde kaka tipi her bebeğin farklı olur süt içeriğine göre değişir bebeğin bağırsak yapısına göre değişir. Anormallik olup olmadığını doktor anlar. Benim bebeğim ek gıdaya geçene kadar günde 8 kez sulu yapıyordu. Ama ishal değildi :)
Doktorum her ihtimale karşı kaka tahlillerini yaptı. Bakteri parazit virüs çıkmadığı için kafamızdan o şeyi attık. Size fotoğrafla kimse ishal veya değil diyemez.

Yarın doktora götüreceğim teşekkürler düzgün bir cevap verdiğiniz için

Yani bakmanız gerekiyor muydu cidden bakmayın arkadaş bakmayın ya ben derdimi paylaşıyorum saçma sapan yorum yapıyorsunuz yorum yapmayın !
Paylaştığınız derdinize fayda olsun diye konuya girince fotoyu istemeden görüyoruz. Saçma sapan cevaplar vermek yerine. Düzgün anlatımla tüm anneler anlayabilir. Sulu yeşil kaka enfeksiyondur. Normal dışında pis kokuyorsa barizdir bu. Ben çocuklarımdan öyle biliyorum

İlk defa konu açtığım için görsel eklidir yazmayı unutmuşum. Anladım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…