Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim ishal oldu uzun zamandır aynı şekilde kaka yapıyor. Çevremdekiler sorun yok diyor ama kafamı karıştırıyor bu durum sizce kakası normal mi bu arada hem anne sütü hem mama veriyorum ve günde bir kez kakasını yapıyor sadece
Bebeğim ishal oldu uzun zamandır aynı şekilde kaka yapıyor. Çevremdekiler sorun yok diyor ama kafamı karıştırıyor bu durum sizce kakası normal mi bu arada hem anne sütü hem mama veriyorum ve günde bir kez kakasını yapıyor sadece
Görseli ekliyorum Eki Görüntüle 3198969
Doktorunuza mı gösterseydiniz acaba kaka fotoğrafını. Anne sütü alan bebeklerde kaka tipi her bebeğin farklı olur süt içeriğine göre değişir bebeğin bağırsak yapısına göre değişir. Anormallik olup olmadığını doktor anlar. Benim bebeğim ek gıdaya geçene kadar günde 8 kez sulu yapıyordu. Ama ishal değildi :)
Doktorum her ihtimale karşı kaka tahlillerini yaptı. Bakteri parazit virüs çıkmadığı için kafamızdan o şeyi attık. Size fotoğrafla kimse ishal veya değil diyemez.
Doktorunuza mı gösterseydiniz acaba kaka fotoğrafını. Anne sütü alan bebeklerde kaka tipi her bebeğin farklı olur süt içeriğine göre değişir bebeğin bağırsak yapısına göre değişir. Anormallik olup olmadığını doktor anlar. Benim bebeğim ek gıdaya geçene kadar günde 8 kez sulu yapıyordu. Ama ishal değildi :
Paylaştığınız derdinize fayda olsun diye konuya girince fotoyu istemeden görüyoruz. Saçma sapan cevaplar vermek yerine. Düzgün anlatımla tüm anneler anlayabilir. Sulu yeşil kaka enfeksiyondur. Normal dışında pis kokuyorsa barizdir bu. Ben çocuklarımdan öyle biliyorum
Paylaştığınız derdinize fayda olsun diye konuya girince fotoyu istemeden görüyoruz. Saçma sapan cevaplar vermek yerine. Düzgün anlatımla tüm anneler anlayabilir. Sulu yeşil kaka enfeksiyondur. Normal dışında pis kokuyorsa barizdir bu. Ben çocuklarımdan öyle biliyorum