- Konu Sahibi aysecikcik
-
canım arkadaşlarım benim...yorum yazan tüm arkadaşlarıma içten teşekkürler...yazdıklarınızı büyük bir dikkatle okudum ve hislerinizi anlamaya çalıştım...okudukça kuvvet buldum kendimde inanın...:13dağ gibi engeller kalktı sanki...ben de sizler gibi kolay bir yolunu bulurum değil mi?...düşündüğüm gibi zorluklarla karşılaşıp bebeğimi ihmal ettim düşüncesiyle kıvranmam değil mi?...iyi ki varsınız ve ben iyi ki sizlerin fikrini almışım...yazdıklarınızı okudukça çok rahatladım...güzselş bir düğün yaşamak ve bebeğim ile rahat bir düğün geçirmek istiyorum..umarım başarabilirim...
gitmeye karar verdim..hem...dediğiniz gibi eşim de mutlu olur...:26:
hepinize çok ama çok teşekkür ediyorm..sizleri seviyorum....
benim bebişim biberon almıyor..sütümü sağayım makinem var...fakat o sütü nasıl içireceğim....düğün kıyafetleriyle nasıl emzireceğim o da var ayrıca....ne kadar rahat kıyafet alacağım desem de ,ne de olsa düğünlük kıyafet...
başkası olsa neyse de eşinizin abisiymiş gitmemek olmaz...
bebek 10 aylıksa başka şeylerle de besleniyodur yanınıza yoğurt meyve püresi vs alsanız, 1 kere de emzirirsiniz yeter heralde...
bir de o gürültüde daha rahat uyuyolar bebekler arabasının için de uyur bence sıkıntı çıkmaz...
kızım 2aylıkken arabayla 7 saatlik yola çıkmıştık düğün için. ne yalan söyleyim hiç gönlüm olmamıştı. büyüklerden biri de çıkıp "gelemseniz de olur, çocuğa yazık" demedi. (ben düğün için bu ısrarcılığı anlamakta zorluk çekiyorum, ben düğünümde kimseye gönül koymamıştım). Neyse, kışın ortasında yağmurda yaşta yollara düştük. Tabi kimsenin ne zorluk çektiğinden haberi olmuyor, önemli olan düğünde görünmek. EL kadar yavru, annesin, nasıl için rahat etsin öyle iki büklüm görünce kuzunu. Yavrum, ne uyuyabildi, ne emebildi, yol boyunca sürekli durduk, altını değiştirmek ayrı bir sorun oldu çünkü sırtı sürekli terliyordu. Neyse, sonunda bitkin bir şekilde vardık ama herkes bundan bi haber.
Düğüne kadar sürekli kendime kızdım, bizim burda ne işimiz var diye. Düğün vakti geldi. Ben kendimi topladım ve kızımı düğüne götürmeyeceğimi söyledim. Annem bakacaktı, konuşmuştuk. Giyindim, süslenip püslendim (kıyafet derdi de cabası), düğüne gittik, hoop bi dans ettik. 1 saat geçmeden annem aradı, ağlıyor diye. İşte o bir saat. O bir saat görünmek için onca sıkıntı çekmeye değmedi bence. Koştur koştur çıktım, ne gelini ne damadı görebildim, ne de onlar beni. Ne anlamı oldu? Hiç... Hatta sorsan, 2 dakika durmadı bile denir yaniTeşekkür eden bile olmadı. Sonraki düğünlere gitmedik, çünkü bebekle düğün eğlencesinin bir anlamı olmadığını herkes görmüş oldu.
Ama yine de kardeşim evlenseydi, herşeye rağmen giderdim, çünkü o yokluğumu hissedecektir :2:
canım arkadaşlarım benim...yorum yazan tüm arkadaşlarıma içten teşekkürler...yazdıklarınızı büyük bir dikkatle okudum ve hislerinizi anlamaya çalıştım...okudukça kuvvet buldum kendimde inanın...:13dağ gibi engeller kalktı sanki...ben de sizler gibi kolay bir yolunu bulurum değil mi?...düşündüğüm gibi zorluklarla karşılaşıp bebeğimi ihmal ettim düşüncesiyle kıvranmam değil mi?...iyi ki varsınız ve ben iyi ki sizlerin fikrini almışım...yazdıklarınızı okudukça çok rahatladım...güzselş bir düğün yaşamak ve bebeğim ile rahat bir düğün geçirmek istiyorum..umarım başarabilirim...
gitmeye karar verdim..hem...dediğiniz gibi eşim de mutlu olur...:26:
hepinize çok ama çok teşekkür ediyorm..sizleri seviyorum....
canım benim iyi şeyler düşün güzel şeyler olsun..düğünün tadını çıkarmaya bak..kurtlarını dök bi güzel..eminim öyle havaya giriceksin ki yakınlarına "sen bebeği bi tut da ben bi dans edip geliyim"diceksin :)) vallahi ben öyle oldum..kayınvalideme bıraktık bebeği dans ettik eşimle..özlemiştim zaten eşimi öyle iyi geldi ki..
oooohhh süslen püslen düğünün en güzel annesi sen ol...çok iyi vakit geçirmen dileğiyle canım...eminim herşey çok güzel olacak...düğünün nasıl geçtiğini de haber ver sonra :)))ben de artık senin gibi düşünüyorum canım....hazırlıklara bile başladım...takılarımı aldım...kıyafeti almadım henüz...kıyafete uygun da bir ayakkabı alacağım...umarım herşey iyi olur ve ben bebeğim ile iyi vakit geçiririm....
oooohhh süslen püslen düğünün en güzel annesi sen ol...çok iyi vakit geçirmen dileğiyle canım...eminim herşey çok güzel olacak...düğünün nasıl geçtiğini de haber ver sonra :)))
Ahhh Ahhh canım benim sen bir bebekle düşünüyorsun nasıl giderim diye ben iki tane minicik bebeğimle düştüm yollara..benim dengesiz kardeşim 8 yıllık kız arkadaşıyla ben hamileyken evlenmeye karar verdi..ikiz gebelik olduğu için doktor kontrolü hariç evden çıkamıyordum çok ağır ve kötü bir hamilelik geçirdim..neyse.. kız istemeye gitmek için annem benim doğumumu bekleme kararı aldı..ablan doğum yapmadan hiçbir yere gidemeyiz dedi..kardeşimde abla bunlar ne zaman doğacak diye diye 35 haftada erken doğum yaptım..hadi hadi kız istemeye gidicez 40 mız çıktı 42.gün düştük yollara 3 saatlik mesafe istedik verdiler,1 ay sonra tekrar düştük yollara nişan yaptık geldik...kızlar 5 aylıkken düğün oldu düğünün biri gelinin memleketinde biri istanbulda oldu ve işin kötüsü düğün zamanı eşim iş için1 aylığına yurtdışına gitmişti...iki bebekle ordan oraya gittik geldik..ne oldu dersen hiçbirşey olmadı hepsinde eğlendik...herşey harika oldu..kuzularım hiç sorun çıkarmadı..herkes bana fazlasıyla yardımcı oldu...kardeşimin en güzel günlerine birebir katıldım..hiççç korkma bir tanecik bebeği al kucağına git, bir tane emzirme örtüsü al...heryerde emzirebilirsin..sen stres yapmaz rahat olursan herşey yolunda gider..biz kızlarımızla sürekli gezeriz..asla düzenleri bozulacak diye korkmam onlarda bu duruma alıştı gezmeyi çok seviyorlar..herşey gönlünce olur inşallah...
arkadaşlar bebeklerinizi fanusta mı büyütüyorsunuz?
ben mi çok rahatım acaba?
benim oğlum 6,5 aylık.
biz hep geziyoruz.
mesela geçen gün kuzenim evlendi.
300 kilometrelik yol gittik.
hem kına gecesine hem düğüne katıldık.
tabii ki sorun yaşadık.
gerektiğinde arabada emzirdim, gelin odasında emzirdim.
gürültüden korktu eşim dolaşmaya çıkarttı.
eşim, annem, babam hep beraber baktık oğluma.
bebeklerinizi daha ne kadar eve kapatmayı düşünüyorsunuz?
ne zaman sosyalleşmelerini bekliyorsunuz?
hastalık falan olur anlarım.
benim düğünüme bu sebeple katılmasalar çok üzülürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?