bence gitmek zorunda değilsin.benim erkek kardeşim evlendi,oğlum o zaman 6aylıktı,uçakla bir saatlik yolculuktan sonra bir saatte araba yolculuğu yapmam gerekiyordu,oğlum asla biberon almıyordu.nasıl giderim,nasıl emziririm diye düşünüp durdum,sonunda gitmekten vazgeçtim.gitmedim.birkaç hafta sonra evime yakın bir semmte en yakın arkadaşımın düğünü oldu.bi yarım saat görüneyim,ayıp olmasın diye gittim.o yarım saatin neredeyse tamamını düğün salonunun önünde nöbet tutarak geçirdim.çünkü içerideki yüksek sesli müzikten korkup çığlık çığlığa ağladı,kalabalıktan da huzursuz oldu.müziğin sustuğu bir anda sadece tebrik etmek için girip hemen çıktım.önce çok üzülmüştüm ama kardeşimin düğününe iyi ki gitmemişim dedim,burnumuzdan gelecekti.sonuçta herkes anlayışla karşıladı.bebeğim herşeyden önemli.
acıkınca birdenbire nasıl ciyak ciyak bağırdıklarını bilirsin,düğün salonunda emzirebileceğin bir yer bulamayabilirsin.tuvalette emzirecek değilsin.her salonun otoparkı yok.olsa bile uygun olur mu sence?rahat edebilirmisin.ben öyle olur olmaz yerlerde hiç emzirmedim.o duruma mecbur kalmamak için de o tür yerlere gitmedim.sonuçta sen olsan da olmasan da o düğün olacak.bebeğinin çektiği eziyet,senin stresin sana kar kalacak