Çocuk Hastalıkları Bebeğim İlaçları Kabul Etmiyor:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zoyo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
107
6
96
İstanbul
merhabalar kızlar... bebeğim hafif bir burun enfeksiyonu geçiriyor... doktorumuz şurup ve burun spreyi verdi... birde dişleri kaşındığı için jel verdi... ama biz oğluma hiçbirini kullanamıyoruz... daha doğrusu resmen bizimle savaşıyor:) ne şurubu içiyor, zorlayınca kusuyor... burun spreyini sıkmaya çalışınca kafasını sürekli oynatıyor hemde nasıl:) jeli sürmeye çalışınca öğürüyor:)) napıcam ben ya? CADIARZU

Çınar'a ilaçlarını ilaç emziği ile veriyorum. Japlo marka. Calgel'i Çınar'da sürdürmüyor.

aynen biz de ilaç vermede çok zorlanıyoruz tek başıma şurup veremiyorum zaten geçen gün vereyim dedi onu da kustu ancak babasıyla verebiliyoruz ben ellerini tutuyorum babası da şurubunu veriyor ama büyük bir savaş halinde

Benim kızımda ilaçları sevmiyor.
Zinko damla verdim kustu,monovit i yine öyle.
Burun damlası yapıyorum ondada kusuyor
Sadece metsili seviyor.
Bende d vitaminini metsille kaşıştırıp,iki öğünde veriyorum.Tek seferde ağır olur diye ikiye böldüm.
İşe yaradı şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…