• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebegim iki yasinda cok istahsiz...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Reyyan1823

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2020
8
2
6
Merhaba hanimlar benim 2 yasinda oglum var cok istahsiz artik o kadar skildim ki anlatamam hicbir sekilde yemek yemiyor hala yatirarak yediriyorum agzini tam acmiyor dilini sisirip agzindakini ckariyor sevdigi hicbirsey yok demir ilaci kullaniyordum ilacta tutarsizliklar var onuda braktim kullandigimda duzelmisti biraz braktim eski haline geri dondu ac yasiyor tam bir saat oturuyorum onunde yedirmek icin kollarim kopuyor. tecrubeli anneler yardiminiza ihtiyacim var

canım yemeyen çocuğun nasıl zor olduğunu çok iyi biliyorum benim ilk çocuğum böyleydi belki sen yine iki kaşık yedirebiliyorsundur ben bir lokma ağzına zorla koysam asla o lokmayı yutmazdi saatlerce ağzında tutardı doktora götürürdüm zorlama derdi acıkınca yer derdi ama öyle değildi hiç acikmiyordu bu yüzden gelisimide hep gerideydi yani anlayacağın ne yaptiysam fayda etmedi şuanki bebeğim 17 aylık buda istahsiz maalesef ama ilkinde yaptığım hatayı yapmıyorum zorla yedirmiyorum çünkü şunu anladim ki zorlamak daha kötüymüş yemekten hep nefret eder şuan onu yemek saati bizimle birlikte mama sandalyesine koyuyorum canı isterse bir lokma yer istemessede zorlamiyorum ama hep bizimle otursun bize baksın belki oda yer diye düşünüyorum kusura bakma biraz uzattım ama benim yaptığım hatayı yapmanı istemiyorum hele uzatarak ağzına zorla yemek koymak çok yanlış daha çok nefret eder yemekten

canım yemeyen çocuğun nasıl zor olduğunu çok iyi biliyorum benim ilk çocuğum böyleydi belki sen yine iki kaşık yedirebiliyorsundur ben bir lokma ağzına zorla koysam asla o lokmayı yutmazdi saatlerce ağzında tutardı doktora götürürdüm zorlama derdi acıkınca yer derdi ama öyle değildi hiç acikmiyordu bu yüzden gelisimide hep gerideydi yani anlayacağın ne yaptiysam fayda etmedi şuanki bebeğim 17 aylık buda istahsiz maalesef ama ilkinde yaptığım hatayı yapmıyorum zorla yedirmiyorum çünkü şunu anladim ki zorlamak daha kötüymüş yemekten hep nefret eder şuan onu yemek saati bizimle birlikte mama sandalyesine koyuyorum canı isterse bir lokma yer istemessede zorlamiyorum ama hep bizimle otursun bize baksın belki oda yer diye düşünüyorum kusura bakma biraz uzattım ama benim yaptığım hatayı yapmanı istemiyorum hele uzatarak ağzına zorla yemek koymak çok yanlış daha çok nefret eder yemekten
Aynisini doktor syledi bir ay denedim ama nafile yemekleei tutup yere atiyordu oyuncak gibi oynuyordu bebim oglumun ferritin degeri 10 cok dusuk kansizlik da var en buyuk istahsizligi bu yuzden biliyorum ama doktora goturemiyorum coronadan dolayi kullandigim ilac surekli fire veriyo bi tarihi gecmis oluyo bi bozuk oluyo braktim onu sonuc boyle

çocugunuzun muhakkak sevdiği bir ka. çeşit yemek vardır once onları bulmaya çalışın

ablamın oğlu en çok mantı ile pilav severdi , kahvaltıda bile mantı isterdi ,

karşındakini çocuk olarak değil büyük biriyle konuşuyor gibi konuşup fikir sor ,

bunu yersen senınle şunu yaparız böyle oynarız falan de ,

ınan bana fayda eder ,

İnanin herseyi deniyorum pilav seviyor oda 4 tatli kasgini
çocugunuzun muhakkak sevdiği bir ka. çeşit yemek vardır once onları bulmaya çalışın

ablamın oğlu en çok mantı ile pilav severdi , kahvaltıda bile mantı isterdi ,

karşındakini çocuk olarak değil büyük biriyle konuşuyor gibi konuşup fikir sor ,

bunu yersen senınle şunu yaparız böyle oynarız falan de ,

ınan bana fayda eder ,
ecmez inanin herseyi deniyorum pilav seviyor biraz oda 4 tatli kasigini gecmez ve bir hafta gecmeden bir daha yediremiyorum tavsiyeniz icin tesekkur ederim

Back