Bebek Beslenmesi Bebeğim iki saat emiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Toprakgibi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2021
68
51
30
Merhaba tecrübeli anneler..ben yeni doğum yaptım ilk bebeğimde sütüm yok zamnederek bebeğimi emziremedim fakat şimdi çok şükür emzirebiliyorum bir göğsüm küçük o yüzden onu emziremiyorum asıl sorun şu sütüm var ama akışı hızlı değil bebek 2 saat emiyor ben mecbur ayırıyorum artık bebeği üstüne birde mama veriyorum doymadığı için sanki hic süt almamış gibi benden mama içiyor neden böyle ben bebeğimi mamasız doyuramayacak mıyım 3 hafta oldu

15 20 dkda boşaltabilir göğsü. Uyanık emerse. Sonra zevkine takılır süt geldikçe arada çeker filan. Süt zaten hiç bitmez ama biraz beklemek lazım dolması için. Biberonu verdiğinde 2 saat sonra muhtemelen acıkmış oluyor zaten. O yüzden 15 20 dk emzirip sonra mamayı ver. Iki saat sonra tekrar emzir.

15 20 dkda boşaltabilir göğsü. Uyanık emerse. Sonra zevkine takılır süt geldikçe arada çeker filan. Süt zaten hiç bitmez ama biraz beklemek lazım dolması için. Biberonu verdiğinde 2 saat sonra muhtemelen acıkmış oluyor zaten. O yüzden 15 20 dk emzirip sonra mamayı ver. Iki saat sonra tekrar emzir.
Teşekkür ederim 🙏

X