C c_yah Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2011 30 0 36 İstanbul 11 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kkelebekk #21 ozlem1004 .!.: benim sevdim isimlerdende biri meracan ege sevgin ronay cok guzel bir erkek ismi ates te ole bu arada tebrikler canim Allah anali babali buyutsun Genişletmek için tıkla... smnmrn .!.: minanın anlamı liman demek canım Alyada gökyüzü demek oldumu sana gökyüzü limanıı haha guzelmıs arkadaslar bırsey sormak ıstıyorum..mesela bır arkadasın sorusunu dıger yazanlar gıbı sarı pencere ıcınde gostererek altına yazmak ıstıyorum nasıl yapuıyosunuz? alıntı ıle cevapla ve yanındakınden yaptım ama sarı pencere ıcınde gorunmuyo : Genişletmek için tıkla...
ozlem1004 .!.: benim sevdim isimlerdende biri meracan ege sevgin ronay cok guzel bir erkek ismi ates te ole bu arada tebrikler canim Allah anali babali buyutsun Genişletmek için tıkla... smnmrn .!.: minanın anlamı liman demek canım Alyada gökyüzü demek oldumu sana gökyüzü limanıı haha guzelmıs arkadaslar bırsey sormak ıstıyorum..mesela bır arkadasın sorusunu dıger yazanlar gıbı sarı pencere ıcınde gostererek altına yazmak ıstıyorum nasıl yapuıyosunuz? alıntı ıle cevapla ve yanındakınden yaptım ama sarı pencere ıcınde gorunmuyo : Genişletmek için tıkla...
E eyizar Guru Kayıtlı Üye 16 Şubat 2008 35 0 296 İstanbul 11 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kkelebekk #22 esobalam .!.: kızlar ya bende cok kararsızım ne zor işmiş bu isim konusu kızım dogacak ama hala bi ismi yok yardımcı olursanız sevinirim ben nisa,irem, nursena falan düşünüyorum ama hala belli bişey yok Genişletmek için tıkla... İrem in anlamı yalancı cennet diye biliyorum o yüzden ablam koymaktan vazgeçmişti
esobalam .!.: kızlar ya bende cok kararsızım ne zor işmiş bu isim konusu kızım dogacak ama hala bi ismi yok yardımcı olursanız sevinirim ben nisa,irem, nursena falan düşünüyorum ama hala belli bişey yok Genişletmek için tıkla... İrem in anlamı yalancı cennet diye biliyorum o yüzden ablam koymaktan vazgeçmişti
kkelebekk Rabbime emanetsin... Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2011 1.696 12 66 Konya 12 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kkelebekk #23 smnmrn .!.: merhaba belki sana yardımı olur diye birazcık düşündümm.. Feride Neva / Kenan Seza olabilir belki yada Feride Feza / Kenan Seza inşallah beğenirsin :) Genişletmek için tıkla... çok farklı çok güzel öneriler teşekkürlerr
smnmrn .!.: merhaba belki sana yardımı olur diye birazcık düşündümm.. Feride Neva / Kenan Seza olabilir belki yada Feride Feza / Kenan Seza inşallah beğenirsin :) Genişletmek için tıkla... çok farklı çok güzel öneriler teşekkürlerr
kkelebekk Rabbime emanetsin... Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2011 1.696 12 66 Konya 12 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kkelebekk #24 ozlem1004 .!.: benim sevdim isimlerdende biri meracan ege sevgin ronay cok guzel bir erkek ismi ates te ole bu arada tebrikler canim Allah anali babali buyutsun Genişletmek için tıkla... aminnn canım çok sağol
ozlem1004 .!.: benim sevdim isimlerdende biri meracan ege sevgin ronay cok guzel bir erkek ismi ates te ole bu arada tebrikler canim Allah anali babali buyutsun Genişletmek için tıkla... aminnn canım çok sağol
kkelebekk Rabbime emanetsin... Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2011 1.696 12 66 Konya 12 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kkelebekk #25 eyizar .!.: İrem in anlamı yalancı cennet diye biliyorum o yüzden ablam koymaktan vazgeçmişti Genişletmek için tıkla... evet cennete rekabet etmek için yaptırlımış çok güzel bir bahçeye verilen isim irem o yüzden tavsiye etmem ben de
eyizar .!.: İrem in anlamı yalancı cennet diye biliyorum o yüzden ablam koymaktan vazgeçmişti Genişletmek için tıkla... evet cennete rekabet etmek için yaptırlımış çok güzel bir bahçeye verilen isim irem o yüzden tavsiye etmem ben de
kkelebekk Rabbime emanetsin... Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2011 1.696 12 66 Konya 12 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kkelebekk #26 c_yah .!.: smnmrn .!.: minanın anlamı liman demek canım Alyada gökyüzü demek oldumu sana gökyüzü limanıı haha guzelmıs arkadaslar bırsey sormak ıstıyorum..mesela bır arkadasın sorusunu dıger yazanlar gıbı sarı pencere ıcınde gostererek altına yazmak ıstıyorum nasıl yapuıyosunuz? alıntı ıle cevapla ve yanındakınden yaptım ama sarı pencere ıcınde gorunmuyo : Genişletmek için tıkla... yorum yaptığımız cevabın altına yazıyoruz kendiliğinden oluyo seninki neden olmuo acep:26: Genişletmek için tıkla...
c_yah .!.: smnmrn .!.: minanın anlamı liman demek canım Alyada gökyüzü demek oldumu sana gökyüzü limanıı haha guzelmıs arkadaslar bırsey sormak ıstıyorum..mesela bır arkadasın sorusunu dıger yazanlar gıbı sarı pencere ıcınde gostererek altına yazmak ıstıyorum nasıl yapuıyosunuz? alıntı ıle cevapla ve yanındakınden yaptım ama sarı pencere ıcınde gorunmuyo : Genişletmek için tıkla... yorum yaptığımız cevabın altına yazıyoruz kendiliğinden oluyo seninki neden olmuo acep:26: Genişletmek için tıkla...
S smnmrn evli, mutluuuuuu :):) Kayıtlı Üye 12 Ekim 2011 5.120 362 363 13 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kkelebekk #27 rica ederimm tatlımmm kkelebekk .!.: çok farklı çok güzel öneriler teşekkürlerr Genişletmek için tıkla...
rica ederimm tatlımmm kkelebekk .!.: çok farklı çok güzel öneriler teşekkürlerr Genişletmek için tıkla...
C c_yah Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2011 30 0 36 İstanbul 14 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kkelebekk #28 kkelebekk .!.: c_yah .!.: yorum yaptığımız cevabın altına yazıyoruz kendiliğinden oluyo seninki neden olmuo acep:26: Genişletmek için tıkla... bılemedım valla Genişletmek için tıkla...
kkelebekk .!.: c_yah .!.: yorum yaptığımız cevabın altına yazıyoruz kendiliğinden oluyo seninki neden olmuo acep:26: Genişletmek için tıkla... bılemedım valla Genişletmek için tıkla...