Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim beyin mr i mikrosefali içinUyurken olabilir ama sesten etkileniyor mu cihazdan ses baya geliyor. Geçmiş olsun. Neye bakacklar mr da?
Aa çok sevindim bendd yanına yatarım ana bizimki heralde bir 20 30 dk arası nasıl olucak bilmiyoruzMakrosefali sebepli 6.ayda mr ve eeg cektirdik.
Bir gece oncesinde uykusuz biraktim ve butun gece youtube'dan acip mr sesi dinlettim, mr cekilecegi gunde uyku uyumasina musade etmedim mr saatinden yarim saat once emzirdim uyuttum ve yanina yatip mr'a girdim.
Zaten 5 dk surdu, mr'dan ciktigimizda hala uyuyordu.
Niye 20-30 dk olacak ki? Ilacli mr mi?Aa
Aa çok sevindim bendd yanına yatarım ana bizimki heralde bir 20 30 dk arası nasıl olucak bilmiyoruz
Hayır diffuzyon ve karanızla adında iki mr onlar biraz. Uzun sürüyormuşNiye 20-30 dk olacak ki? Ilacli mr mi?
Burada mikrosefali sebebiyle bebegi takipli olan anneler illaki vardir, basliklarini ustteki arama tusundan mikrosefali yazip ulaşin isterseniz, belki onlarda mr surecinden gecmislerdir, bi konusun isterseniz.Hayır diffuzyon ve karanızla adında iki mr onlar biraz. Uzun sürüyormuş
İki mr var ikisinde o civardaNiye 20-30 dk olacak ki? Ilacli mr mi?
Teşekkür ederim takip ararım hemen persantilin altına geniş düşmedi kız 6 aylık 2 aydır kafa büyümesi olmadıBurada mikrosefali sebebiyle bebegi takipli olan anneler illaki vardir, basliklarini ustteki arama tusundan mikrosefali yazip ulaşin isterseniz, belki onlarda mr surecinden gecmislerdir, bi konusun isterseniz.
Gecmis olsun, saglikla buyutun.
Persentilin altinda mi bas buyuklugu? Kiz mi erkek mi, kac cm bas olcusu?
Hep ayni yer olcuyor değil mi? Hangi sehirdesiniz?Teşekkür ederim takip ararım hemen persantilin altına geniş düşmedi kız 6 aylık 2 aydır kafa büyümesi olmadı
Bizim bas çevremiz 3 aylıkken 41 cm sonra 4 aylikkende 41 5. Dedc41 çıkınca nöroloji bölüne sevk edildik o süreçte mr genetik ve metaboxljzma testi istendi suan sadece mr kaldı dogerlerininjnde sonucunu bekliyoruz hep aynı kişi ölçmedi memleketindeydim ama iki ayrı yerde her ay düzenli ölçüm yapıldı suan 6 buçuk aylığız 42 cm yeni oldu mr çekilirken anestezi almasını istemiyorum bulunduğum yer çok uygun. Değil başka şehirde en az 2 3 ay sonrasına veriyorlar sıra bizde uykusuz bırakarak bazı uyku yapan alerji ilaçları vererek ve kucağımda tutup gitmeyi düşünüyorum suan mr sesi dinletiyorum çoğu zaman uyurken ki alışsınHep ayni yer olcuyor değil mi? Hangi sehirdesiniz?
Bas olcumu cok hassas olmali, hep ayni el ayni kisi ayni aletle olcmeli, persentilin altina dusmediyse korkmayin.
Surecinizi dogru duzgun anlatsaniz aslinda basi kac cm su an, 2 ay once kac cm'di? 2 aydir bas olcturmediniz mi mikrosefali suphesi var iken? Ayni kisi mi olctu, sizi norolojiye sevk ettiler mi?
En onemlisi bebeginiz hic nobet gecirdi mi, lütfen sorularımı atlamadan yanitlayin. Cunku sizinle aynı yollardan gecmis bir anne illaki bu basliga denk gelecektir.
Ayni kisi olcmeliydi, bunu denk getiremiyorsaniz siz belli bir mezroyu (metre) bu is icin kullanacaksiniz ve siz olceceksiniz. Mikrosefalili çocukların bas seklinde illaki bir bolge kucuk oluyor o bolgenin cevresini olceceksiniz, ama genel olcum şu sekilde aliniyor;Bizim bas çevremiz 3 aylıkken 41 cm sonra 4 aylikkende 41 5. Dedc41 çıkınca nöroloji bölüne sevk edildik o süreçte mr genetik ve metaboxljzma testi istendi suan sadece mr kaldı dogerlerininjnde sonucunu bekliyoruz hep aynı kişi ölçmedi memleketindeydim ama iki ayrı yerde her ay düzenli ölçüm yapıldı suan 6 buçuk aylığız 42 cm yeni oldu mr çekilirken anestezi almasını istemiyorum bulunduğum yer çok uygun. Değil başka şehirde en az 2 3 ay sonrasına veriyorlar sıra bizde uykusuz bırakarak bazı uyku yapan alerji ilaçları vererek ve kucağımda tutup gitmeyi düşünüyorum suan mr sesi dinletiyorum çoğu zaman uyurken ki alışsın