• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bebeğim için bakıcı arıyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi zsb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

zsb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
15
0
86
Ankara
Merhabalar
Ankara Ümitköyde oturuyorum. 3 aylık bebeğim için bakıcı arıyorum.

merhabalar, ben Damla öncelikle bebeğinizi Allah bağışlasın, yazdığın mesaj üzerine sizinle irtibat kurmak istedim, annem için yazıyorum kendisi 44 yaşında 6 sene kadar kız ve erkek bebek büyüttü. keçiörende oturuyoruz. referansları da var eğer görüşmek isterseniz mail adresimi verebilirim. hoşçakalın

Annenizin telefonunu ozelime yollarsaniz kendisiyle gorusmek isterim...

mrb eryamanda oturuyorum genç emekli hemşireyim referans verebilirim özelden gönderemiyorum bakıcı bulamadıysanız görüşelim iyi günler..

Merhaba alpgul ben de ozelden mesaj yollayamıyorum. Site yönetimi bize yardımcı olabilir belki... Bu arada kac yaşındasınız? Bakmış olduğunuz bebekler kaç yaşındaydı?

3aylık bebek baktım çocukta baktım referans verebilirim 45 yaşındaym ama yaşımı hiç göstermiyorum sorumluluk sahibi pratik biriyimnomu yazamıyorum yönetici yardımcı olursa görüşürüz iyi akşamlar........

Merhaba Gulsen kac yasindasin? Daha once kac aylik bebeklere baktin? OZelden mesaj gonderebilior musun?

Back