How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları bebeğim hırlıyo aynı sorunu yaşayan var mı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

cigmex

çok tatlı bir kış bu
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
240
5
96
Antalya
bebğim hırlıyo nedenini bilen var mı.aynı sorunu yaşayan bayanlar bana yardım eder misiniz.

Benimde 26 günlük bebeğim var aynı sorun bizdede var biz burnundan çok az serum(tuzlu su) veriyoruz enjektörle.

sorun artadan kalktı mı peki.benimde bebeğim 27 günlük.nedeni neymiş acaba.ben üşütmüş olmaktan korkuyorum.

hayır malesef ara sıra da olsa devam ediyor.bu işlemi hırıltı oldukça uyguluyoruz sonra düzeliyor
nedenini bilemiyorum ama üşütmek herhalde

merak etmeyim kızlar yeni doğanlarda bu normalmiş bizdede vardı aynı sorun sanki nefes alamıyor rahatsızmış sanıyordum ama bu durum normalmiş zamanla geçer korkmayın

Arkadaşlar benim oğlum 70 günlük aynı sorun bizde de var bunun yanında bugün biraz fazla kustu bizde bugün dr götürdük dr.sırtını dinledi ve üşütmüzsünüz dedi cigerlere yavaş yavaş inmeye başlamış dedi antibiyotik verdi. Anlayacağınız arkadaşlar ihmal etmeyin ve dr götürün.Sağlıklı günler temennisiyle...

arkadaslar yeni doğdugunda benım oğlumda da vardı.ta sırtında hıssedıyordum hırıltıyı.özellıklede emerken.kaç defa doktora götürdüm çok şükür bıseyı yok.yeni doganlarda oluyormus.o emdıkçe gecıyor merak etmeyın.sanırım dogum sırasında burnunda pıslık kalıyor o yuzden.ılk haftalar gece kalkıp kalkıp dınlerdım nefes alıyormu dıye..şimdi 53 günlüğüz çok şükür kalmadı hırıltı. ....
aynı durum yegenımde de vardı o da zamanla geçtiii...

inşallah geçer.bende çok kokuyorum üşüttüm mü acaba diye.ama sanki burnu tıkalıymışta nefes alamıyor muş gibi.ama nefes alamasa ağlamaz mı.benim bebişim ağla mıyor .herşey normal sanki ama yine de acil bir dr. gitmemiz lazım.paylaşımlarınız için tşk.içimi aslında biraz rahatlattınız.

Arkadaşlar benim oğlum 70 günlük aynı sorun bizde de var bunun yanında bugün biraz fazla kustu bizde bugün dr götürdük dr.sırtını dinledi ve üşütmüzsünüz dedi cigerlere yavaş yavaş inmeye başlamış dedi antibiyotik verdi. Anlayacağınız arkadaşlar ihmal etmeyin ve dr götürün.Sağlıklı günler temennisiyle...
arkadaşa katılıyorum.yanlış antibiyotik kullanımına da dikkat !!!

cigmex___ve YAGMUR__
lütfen doktora gidin,bu dönem inanın tehlikeli!korkmayın tehlikeli derken şuanda yavrularınızın bağışıklık sistemleri,akciğerleri,iç organları tamamlanmadı daha yani çok hassas dönem bu dönem,büyüklerimiz derki;kuş kanadından yel alır üşütür.
böyle üst yolunum yolu rahatsızlıkları ihmale gelmez...
HIRLAMA genelde ZATÜRRE olan çocuklarda ve BEBEKLER de teşhis sayılır.bizimde başımızdan geçti.
sizlere tavsiyem bir an önce yenidoğan,yada çocuk doktorlarına bebeklerinizi muayyene ettirmeniz.
ERKEN TEDAVİ=erken önlem
ilerlemeden durdurun.

Kızlar benim bebeğimdede aynı hırıltı doğduğundan beri var..dr gazından olabileceğini söyledi ve dikkat ettim emdikten yada mamadan sonra oluyo hırıltı..gazı çıkıncada geçiyo..sürekli hırıltı varsa üşütmüş olabilir ama dikkat etmek lazım.birde uyurken hırıltı oluncada pozisyon değiştiriyorum geçiyo yatış şeklindende oluyo yani..

kızlar bugün dr. gittik.burnu tıkalı olduğu için hırlıyomuş.serum fizyolojik kullanıyordum 2 gündür.kusmuğundan sümük geliyordu oda normalmiş.burnunu açıyormuş.hırlaması çok aşırı azaldı.ama genede kontrol amaçlı gitmek istedim.iyiki gitmişiz içim çok arahatladı.allaha çok şükür solunum yolu hastalıkları felan çıkmadı.dr.çok sağlıklı dedi:nazar::nazar::nazar:bilgileriniz ve yardımlarınız için tşk arkadaşlar.allah hepinizden razı olsun.rabbim hepiğmizin evladına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.:ecrin_bebek:

kızlar bugün dr. gittik.burnu tıkalı olduğu için hırlıyomuş.serum fizyolojik kullanıyordum 2 gündür.kusmuğundan sümük geliyordu oda normalmiş.burnunu açıyormuş.hırlaması çok aşırı azaldı.ama genede kontrol amaçlı gitmek istedim.iyiki gitmişiz içim çok arahatladı.allaha çok şükür solunum yolu hastalıkları felan çıkmadı.dr.çok sağlıklı dedi:nazar::nazar::nazar:bilgileriniz ve yardımlarınız için tşk arkadaşlar.allah hepinizden razı olsun.rabbim hepiğmizin evladına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.:ecrin_bebek:

amin sende saol canım benim.allah beterinden korusun.
gelmiş geçmiş olsun.
allahım esirgesin.opuyorumnanaktan

Back