bebeğim hırıltılı nefes alıp veriyor.bu konuda bilgisi olan vamı?

benım bebegım de 2 aylık canım.benım kızım da hırlıyor ara sıra.ılk zamanlar coktu ama sımdı az. 3 oldu doktora goturuyorum bırseyı yok dıyor.bazılarında bronşiolit oluyor canım.dıkkat et.forumdan ya da ınternetten arastır.belırtılerın hepsı ya da bı kısmı bebegınde varsa doktora gıt.

aranıza yeni katıldım arkadaşlar.bebeğim 4 aylık hırıltılı nefes alıp veriyor.bu konuda yardımcı olurmusunuz.

hoşgeldin aramıza... benimde oğlum 2 aylık olcak bizdede vardı hırıltılı nefes alıyodu ayrıca arada birde bi kuru öksürük oluyodu dr götürdüm bronşit olmuş üşütmüşsünüz dedi nasıl oldu bende anlamıyorum kat kat giyiniyo ev 25 derece dikkat de ediyorum ama oluyo işte. neyse canım hırıltısı v arsa doktora götür havadan bile kapmış olabilir bizimki öyle olmuş çünkü. önce ampisina diye 3 iğne oldu sonra kesmek zorunda kaldık şimdi ventolin şurup kullanıyorum hırıltımız geçti çok şükür..

hoşbulduk.haklısınız bende en kısa zamanda götürecem inş.teşekkürler..

doktora götürdüm.burnu tıkalı dedi. burun damlası verdi ama faydasını görmüyorum. sizin önereceğiniz bişey varmı.

tikaniklik bronsite cevirmeden baska dra götür derim..gecenlerde bizde yasadik..damla fayda etmedi,tekrar gittik,ciger temiz cikti ama mukusu cözen bir surup verdi..1 hafta kullandik gecti sükür..
ve ayrica en iyi damla anne sütü..burun mukozasini kurutmuyor yagli oldugu icin ve damla gibi bagimlilik yapmiyor

birde yakasina damlattigim bir damla vardi..nefes acici..okaliptus yagi ve bir yag daha vardi icinde ama unuttum adini..damlanin adi babix..bulabilir misin bilmiyorum ama eczaneden benzer bir damla kesin bulursun..
evin neminede dikkat etmek gerekiyor,sicak nem degil,soguk nemden kastim...
islak bir havluyu kalorifer üzerine atmak ise yariyor buhar makinasi yoksa..
gecmis olsun..sevgiler...

doktora götürdüm.burnu tıkalı dedi. burun damlası verdi ama faydasını görmüyorum. sizin önereceğiniz bişey varmı.

tonımer babynın burun spreyını sıkıyorum burun delıklerını acıp kapatıyorum kısa kısa sonra da otrıbebenın nazal aspıratoru ıle cıkarıyorum sumucuklerı

canim oglumdada vardi aynisi ilk zamanlar üsütmüs falan dedi ama sonra anlasildi ki Bronsiyolit diye bir hastalik. Bronsitin ön safhasiymis. Simdi her dis cikarttigimizda ayni seyleri yasiyoruz bence doktoruna bi sor

ha bı de buguseptıl dıye bısı var.eczanedenalıyorsun kaynak suyun ıcıne bır kapak atıyorsun bebegın burnunu acıyor dogal olarak.ben ondan memnun kalmıstım.eczacı kızı 3 yasına gelene kadar kullanmıs

bebekler için olan buhar makinasını şiddetle tavsiye ederim(ben içine viks koyardım ama doktorunuza sorun derim yine de viks koyucaksanız

bebeğim 53 günlük bizdee de aynı srun var burnunu temizlediğim hlde hırlıyor. doktor burnu tıkalı bişeyi yok diyor ama uykusundan bile uyanıyor meleğim

Bizimkinde de vardı doktor burun tıkanık dedi damla verdi ama damlatamıyorum her zaman,şimdi geçti,çocuğu sıcak tutmak en iyisi bence.

Mrb kizlar bende yeniyim aranizda 47 günlük bir kizim var gündüz sartlar ne olursa olsun uyuyor ama geceleri kucagimda uyuyor yatagina yatirdigim anda uyaniyor ve geceleri genellikle kusuyor burnu tikaliysa hiriltili nefes aliyor balgam var sanirim ... Doktor anne sütünden dedi balgamida kusmadan atamiyor
Sizce ne olabilir
Birde 4210 gram dogdu simdi 6300 falan nasil size Göre fazlami?cok tecrübesizim kizlar fikirlerinize ihtiyacim var geceleride gündüzler gibi uyumasi icin tavsiyeleriniz neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…