Bebek Beslenmesi Bebeğim hiçbişey yemiyor ve uyku sorunumuz var Yardım:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

duygus19

Prenseslerim
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
288
67
35
Arkadaşlar çok üzgünüm ya.Bebeğim 6,5 aylık oldu.Ek gıdaya geçicez herşeyi deniyorum yemiyor.Sebze püresi yapıyorum maksimum 3 kaşık yiyor.Meyve püresini hiç sevmiyor.Tek severek yediği yoğurttu şimdi onu da zorla yediriyoruz bir de memeyi de az emmeye başladı.Bi uykuya dalarken güzel emiyor.Neden boyle oluyor iştahsızlık neden olur birdenbire.(yalnız iştahı iyiyken de sebze ve meyve püresini yemiyordu sevmiyordu) 3.aydan beri diş çıkarma belirtilerimiz var şuan hala çıkmadı bunla ilgisi olabilirmi iştahsızlığın.Birde 1 2 aylıktan beri uyku sorunumuz var gece 3 ten aşağı uyuduğunu söyleyemem gündüzde bazen iyi uyuyor bazen hiç uyumuyor ama gece hep 2 3ü buluyoruz. Buarada kavanoz mamalarını deniyorum bebelacın pirinçli sebze püresi var onu biraz severek yiyor.Kavanoz mamalarına biraz daha yatkın sanki ama onu da hemşire verme şişirir dedi.Bide evde kendimize hazırladığım yemeklerden tattırıyorum bazen.Onları çok seviyo ama tuzlu zararlı veremiyorum:KK43: Hem iştahsız hem uykusuz nasıl büyücek bu çocuk çok üzülüyorum neolur zor bebeği olan anneler tecrübelerinizi paylaşın benle.:KK43: Ne yapabilirim?

X