benim oglumda sadece bir ay emdi zaten sütümde yoktu yinede emzirdim mama verdim üzerine artık emmiyor zaten sütümde yok ne yaptıysam olmadı mamayıda zor yiyor ne yapacagım bilmiyorum artık sütüm gelmez herhalde
evet kızlar annelik zor.. benım kızımda 2 bucuk kılo doğdu. ilk ay güzel emdı sütümde vardı. devamlı kaka yapıyordu fazlasını kusuyordu birinci aynın sonunda kontrole gıttgımızde hiç kılo almamış. cok ağlıyordu. kaynanamlar ılk bır ay yanımdalardı ve cocuk ağladıkca gazı var gazı var.. doktora goturelım dedım dınlemedıler. meger cocuk doymuyormuş o gunlerı dusundukce cok üzülüyorum. hemen mamaya basladık garıbım yedı uyudu yedı uyudu yüzüne kan geldı. üç ay hem mama hem meme ama sonrasında sutumde bıttı çünki emmek istemedi. ne yapalım elimden gelenı yaptım canı sağ olsun. ama ben cok uğrastım emmesı ıcın belime ağrılar gırıyordu ılk zmanlar. ama kızım artık bir yaşında. emin olun o zor gunler gecıyor. allah kolaylık versın
aynı sorunları bende yaşadım malesef ne yaptıysam bebeğim göğsümü almadı ilk 1 ay pompayla sağarak azda olsa verdim sonra oda kesildi 3 ay sonra işe başlayacaktım ve cevrenin o sözlerini bende duydum senin o hissettiklerini birebir hissettim kendi kendime çok hayıflandım üzüldüm bebeğim şimdi 3,5 aylık mama ile besleniyor Allah onun canını sağ etsin ne yapalım.
Canım 2010 ocak ayında sezeryanla doğum yaptım oğlum 3300 doğdu ama hastanede sadece 10dk göğsümü aldı emdi birdahada asla veremedim 2hafta falan hergün sağarak verdim sütüm yarım çay bardağı kadar falan çıkıyordu sonra bitti zaten hastanede başlamıştık mama vermeye birbuçuk yaşına kadar içti aptamili tabi altıncı ayında yemeğe başlattık çok şükür yemeği herşeyi yiyor şuandada 2yaşını doldurdu şükür bir sorunumuz yok yani sütünü alamazsa diye kendini harab etme oldukça sağarak ver birde benim hemşirem hergün 5 6 çay kaşığı su ver demişti hafif sarılığı vardı verdim ve hiç kalmadı uçup gitti sarılığı allah yardımcın olsun canım çoçuk büyütmek zor zanaat sabırla bekle geçiyor zor zamanlar