bebegim hic bisey icmiyor yardim...

ifsumnadial

Rütbem Yok:)
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
484
11
118
Avusturya
Selam hanımlar benim kızım 10 buçuk aylık bu zamana kadar emzirdim ama sutum kesildi ve suanda geceleri deliriyor biberondan şu haric hiç birşey icmiyor yapmam ne vermem lazim dr.kaşıkla veya bardakla denemesi söyledi ama yarı uykuda olan bi çocuğa nasıl öyle süt icireyim ki zatende gündüz denedim istemedi sanırım tadını sevmiyor.bu durumdaki bayanlar tecrübesini yazın lütfen buarada kaç çeşit marka mama çay denedim yok meyve suyu bile içmiyor.

Biberonda wermeye devam etmelisin.tam uykuya daldığında ver mamasını.sma mama kullan her cocuk bu mamayı sewer bıraz pahalı ama bebek ıcın.bende kullanıyorum kızım ıcın.kasık veya bardak hıkaye.daha cok huysuzlasır.150 cl bıberona 3 bebe bıskuvısı 3 kasıkta mama at.tam uyuyacagı zaman veya uyudgnda emzıgı al kucagında bıraz kafasını doğrult.ogle wer genzıne kacırma mama ardndan su ver.bıberon baslıgnı da damaklı kullan anlamıcaktr.bu aylarda diş köklerı cıkar ön dıslerının koklerı.ben hala cekıyorum atesı 39 olmstu dusurdm.dedeklerımı yap olumlu sonuc kesın alacaksın.yogurt da yedır mutlaka.meyvelı degıl.dıslerının kasıntısı gıdecektır.uykusuda kolay gelır yoğurt yedırırsen.elıne bsey ver olmadı dıkkat cekecek bsey.onla kucagnda oynarken yatar pozısyonda kucagında oglede hemen wereblırsn cokta zorlama kusabılır dıslerı dolayısıyla.ıstahsızda olur bu aylarda.kolay gelsın yedırebıldgn zaman yaz bu soyledıklerım mutlaka tutar yedırınce mutlaka yaz tatlımmm...

Teşekkürler cevabın için arkadaşım.evet buaralar kök disleri çıkıyor 2 gündür atesi 37ydi ve dediğin gibi zaten çok yemek yiyor üstüne benimde sustum kesilince tam oldu. Dediklerini deneyecegim
bugece inşallah icer.dogdugun 'dan beri alistiramadim mamaya hep reddetti bende kendi zaman bırakırsa zaman keserim diyordum ama evdeki hesap uymadı.bu sürece alışması zaman alicak yavrumun

Teşekkürler cevabın için arkadaşım.evet buaralar kök disleri çıkıyor 2 gündür atesi 37ydi ve dediğin gibi zaten çok yemek yemiyor
üstüne benimde sustum kesilince tam oldu. Dediklerini deneyecegim
bugece inşallah icer.dogdugun 'dan beri alistiramadim mamaya hep reddetti bende kendi zaman bırakırsa zaman keserim diyordum ama evdeki hesap uymadı.bu sürece alışması zaman alicak yavrumun

bebegın duzelmıstr ınsallah
Hayır maalesef aynen biskuvili yaptım ama sanki canı yanmis gibi ağlıyor içmicem diye.şaşırmış durumdayım.inek sütü vermeyi düşünüyorum artık son çare biliyorum yaşından önce onerilmiyor ama başka ne yapabilirim hiç bir fikrim yok çayda icmiyor onu bari icseydi suyu nasıl alistirdim bende bilmiyorum onu içti hemen beğendi tadını ama onun haricinde hiç birşey iciremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…