• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim heran ölebilir

Birisiyimiste

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2018
68
46
3
Bayanlar istedigim gibi bir bilgiye ulasamadigimdan surekli yaziyorum ne olur yardimci olun bebegim 26 haftalik 21.haftada suyumun bittigini ogrendim aldirmadim ölur dediler bende zaten ölecekse Allah alsin dedim ama benim sorunum bebegimin bobrekleri yok bagirsagi tikali ve idrar kesesi yok buyuzden suyumuz bitmis boyle durumda olup saglikli doguran varmi yada ne gibi seyler yasadiniz dogsada olecegini soylediler 15 doktor gezdim suan hareket var ama hem cok az hem hafif lutfen bilgisi olan birseyler yazsin.

Umarım mucize gercekleşir ama zor görünüyor. Sizinle aynı degil ama benzer durumda olan biri vardı. Bir çok organının gelişmediğini detaylarını hatırlamıyorum bebeğin alınması gerektiğini zaten yaşayamayacağını söylediler. Sizle benzer kararı verdi sonunda yaşayamayacaksa da bunu kendi eliyle yapamayacağını söyledi. Bebek doğdu gününde ama maalesef tutunamadı hayata. Sizin sağlığınızı tehlikeye atacak bir durum varsa doktorları dinleyin sizi etkilemiyorsa kararı vermişsiniz zaten. Rabbim kolaylık, rahatlık, ferahlık versin.

Belki yaşar bilemeyiz ama ya kalıcı hasarları olursa hayatında ya sürekli sizi suclarsa her acı cektiginde Allah canımı alsa derse daha cok kahrolmayacakmısınız
Onbes doktorun onbeside dediyse vardır bişey
İyi düşünün
Allah yardımcınız olsun

kuzum 2 bebegini dogum sonrasi kaybetmis bi anne olarak yaziyorum.Allah saglik versin dunya eger sagliksizsa onun yasamasina izin vermiyor. eger oyle bi durum varsa senin sagligin da onemli. sana bi zarari olabilir mi diye dusunmek lazim.gittigin tum doktorlr ayni seyi soyluyorsa dogrudur. sonucta bekle ama cok da uzme kendini eger sagliksizsa zaten melek olur ve zaman gecmeden tekrar hamile kalirsin. ama mutlaka olur da ters bi sey olursa mutlaka arastirma iste ki bi daha yasama ayni seyleri benim gibi. Allah yardimcin olsun kuzim zor

kuzum 2 bebegini dogum sonrasi kaybetmis bi anne olarak yaziyorum.Allah saglik versin dunya eger sagliksizsa onun yasamasina izin vermiyor. eger oyle bi durum varsa senin sagligin da onemli. sana bi zarari olabilir mi diye dusunmek lazim.gittigin tum doktorlr ayni seyi soyluyorsa dogrudur. sonucta bekle ama cok da uzme kendini eger sagliksizsa zaten melek olur ve zaman gecmeden tekrar hamile kalirsin. ama mutlaka olur da ters bi sey olursa mutlaka arastirma iste ki bi daha yasama ayni seyleri benim gibi. Allah yardimcin olsun kuzim zor
Sormadan geçemedim neden kaybettiniz bebeklerinizi? Genetik bir rahatsızlık mı vardı?

Umarım mucize gercekleşir ama zor görünüyor. Sizinle aynı degil ama benzer durumda olan biri vardı. Bir çok organının gelişmediğini detaylarını hatırlamıyorum bebeğin alınması gerektiğini zaten yaşayamayacağını söylediler. Sizle benzer kararı verdi sonunda yaşayamayacaksa da bunu kendi eliyle yapamayacağını söyledi. Bebek doğdu gününde ama maalesef tutunamadı hayata. Sizin sağlığınızı tehlikeye atacak bir durum varsa doktorları dinleyin sizi etkilemiyorsa kararı vermişsiniz zaten. Rabbim kolaylık, rahatlık, ferahlık versin.
Suan beni etkileyen bir durumu yok beklemedeyim hala kontrollerimi haftada 1 gidiyorum cok tesekkur ederim

Belki yaşar bilemeyiz ama ya kalıcı hasarları olursa hayatında ya sürekli sizi suclarsa her acı cektiginde Allah canımı alsa derse daha cok kahrolmayacakmısınız
Onbes doktorun onbeside dediyse vardır bişey
İyi düşünün
Allah yardımcınız olsun
Oyle bile olsa hasta olacak diye bebegime kiyamamki o hasta diye aldirsam Allah elimdeki 2 saglikli yavrumu alir diye korkarim suan beklemedeyim bakalim zaten kesin ölecek dediler ama vicdanim bu yukun agirligini kaldiramayacagi icin dogurma karari aldim sizede tesekkur ederim

Cok tesekkur ederim Allah sizede sabir versin ins.tekrar aynisini yasamazsiniz

Sizi üzmek istemem ama bu tür bebekler ya anne karnında ya doğumdan kısa süre vefat ediyorlar. Ben olsam ben de kıyamazdım. Ancak diğer evlatlariniz için dikkatli olmalısınız. Hareket hissetmezseniz en azından sağlık ocağında kalp atışına baktırın. Vefatı farkedilmez ise size zararı dokunur. Allah size de eşinizi de sabır versin. Şefaatçiniz olur inşallah.

Sizi üzmek istemem ama bu tür bebekler ya anne karnında ya doğumdan kısa süre vefat ediyorlar. Ben olsam ben de kıyamazdım. Ancak diğer evlatlariniz için dikkatli olmalısınız. Hareket hissetmezseniz en azından sağlık ocağında kalp atışına baktırın. Vefatı farkedilmez ise size zararı dokunur. Allah size de eşinizi de sabır versin. Şefaatçiniz olur inşallah.
Surekli takipteyim zaten her hafta gidiyorum kontrole cok tesekkur ederim Allah razi olsun

Back