Bebeğim hep emeklemek istiyor .

doriko

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
632
968
23
30
Oğlum 1 hafta sonra 14 aylık olacak . 6 aylıkken emeklemeye başladı. 7 aylıkken sıralıyordu. Herkes çok çabuk yürür diyordu ama öyle ya da böyle bu aya kadar desteksiz yürümeye geçemedik . 12 aylıkken 5 6 adım atıyordu ama çok yavaş geldiği için sanırım onu da bıraktı. Genel olarak aceleci bir yapısı var . Çok hızlı emekliyor . Tek elinden tuttuğumuzda da koşuyor resmen . Her gün konuşuyorum. Parka götürüp elinden tutarak yürütüyorum. Bebeğimi yürümeye teşvik etmek için başka neler yapabilirim?

Bebekler ne zaman isterlerse o zaman yapıyolar bence zorlamaya gerek yok tadını çıkar hem daha küçük hayırlısıyla inşallah yürür

Bebekler ne zaman isterlerse o zaman yapıyolar bence zorlamaya gerek yok tadını çıkar hem daha küçük hayırlısıyla inşallah yürür
İlk bebeğim olduğu için tecrübem yok inşallah arkadaşım hayırlısıyla yürür. O kadar çok heyecanlanıyorum ki bu aksam rüyama bile girdi

İlk bebeğim olduğu için tecrübem yok inşallah arkadaşım hayırlısıyla yürür. O kadar çok heyecanlanıyorum ki bu aksam rüyama bile girdi
Benimde ilk bebeğim ve bazen bende senin gibi yapıyorum ama sonra diyorum ki her bebeğin gelişimi farklı birde canları istediğinde yapıyolar ben emeklesin diye o kadar uğraşıyordum ki en sonu vazgeçtim 2 ay sonra kendi kendine emekledi mesela bende artık zorlamamaya karar verdim ihmal etmiyorum tabiki ama zorlamıyorum da

Duvara bant yapıştırıp bantın üstüne oyuncak top vs yapıştırıp onları banttan söktürüyorlar duvara tutunarak adım atar o tarz şeyler vs yapılabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…