• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim havale geçirdi..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zeyon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
482
37
118
İstanbul
bebeğim salı gecesi ateşlendi acile götürdük boğazı iltihaplanmış dediler bir iki ilaç yazıp gönderdiler. Uyuduktan 10 -15 dakika sonra garip bir şekilde nefes almaya başladı aynı zamanda titriyordu kucağıma aldım ayakları buz gibi başı ve sırtı yanıyordu. Eşimi uyandırdım hemen çocuğum iyice titremeye başladı ve ellerini birleştirmiş cenin pozisyonunda kilitlendi resmen. Acile tekrar götürdük havale geçirmiş bebeğim iki gün hastanede kaldık şimdi iyiyiz çok şükür. Ateş önemli değil diyenlere sakın kulak asmayın 39 u geçerse doktora mutlaka götürün çünkü ateş bir hastalığın belirtisidir ateş düşse bile hastalık iyileşmedeği için ateş tekrar çıkıcaktır. Tüm hasta bebişlere acil şifalar annelere de sabır versin. anne olmanın zorluğunu bir kez daha anladım..

Çok geçmiş olsun canım. ınşallah bir daha yaşamazsınız böyle birşey. Ben de ateşten çok korkarım. Diş çıkarma döneminde hep ateşlenir bebeğim ama diştendir deyip geçiştiremiyorum mutlaka bir doktora götürüyorum. Annelere çok güzel bir tavsiyede bulunmuşsun. Teşekkür ederiz...

canım yaa çok geçmiş olsun.okurken içim tuhaf oldu.. benim kızımda diş çıkarırken ateşlenmişti hemen acil götürdük serum bağlandı ve öyle düştü ateşi. Gerçekten ateş ihmale gelmez...Allah bebeklerimizi korusun :Saruboceq:

çok teşekkür ederim umarım bir daha yaşanmaz ateş gerçekten önemliymiş.. Diş çıkarma döneminde oğlum hiç ateşlenmedi o dönemde çok mu yüksekliyor ki ateş?

cok gecmis olsun,Allahim kimseye yasatmasin insallah.Ben de cok korkarim atesten,ilac verdiler demissin canim icirdiginiz halde yine de dusmedi mi atesi bi de bundan sonra nasil bir takib yapilcak bebeginin.Bizim alt kat komsumuzun oglu havale gecirmisti,cok sukur hafif atlatti ve 1-2 sene ilac kullanimi ile kalici hasar olmasi onlendi umarim oglusunun da hic bir sorunu olmaz.

çok çok geçmiş olsun... ateşten bende korkuyorum...ALLAH yardımcımız olsun.

Back