bebeğim hastamı oluyor:(

yaseminsen

rabbım sen evladımı koruu
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
1.488
12
116
38
İstanbul
kızlar dün rutin kntolumuz vardı dr gıttım bebeğim 7700 gr olmus boyuda 62 cm olmus hersey ıyı hosta bugun oglum cok huysuz artı burnu akıyo öksürüyo 5 kere üst üste hapsırıyo napcamı sasırdım off canım sıkkım ne yapsam yaa daha 3 eyını yenı doldurdu berkayım kızlarrr bu güne sıfır hastalıkla geldik yaa en korktuğum şey başıma geldii senağlama

cnm masumkedi haklı.hemen doktorunu aramalısın bence.allah korusun ilerlemesin,hastaysa şayet berkayımız

bencede bıran once doktoruna gıt.benım oglumda daha bır aylık ve orta kulak ıltıhabı oldu.aylık kontrolunde cıktı ortaya.antıbıyotıkle suan gectı cok sukur.ne kadar erken olursa o kadar ıyı.daha cok kucukler dertlerını anlatamıyorlar.

gecmis olsun canim oncelikle bebislerin rahatsizliklari cok fena insan onlar agliyinca caresiz hissediyo kendini canim.bencede doktora gotur hemen bebeyini sakin ihmal etme canim allah yardimci olsun en kisa zamanda sagligina kavusur insallah iyi haberlerinizi bekliyorum

ya benım oglumda hapsırıyo ama ust uste dr sordum sıcak tutun hastalık belırtısı yada usutme belırtısı olabılır demıstııııı oglunsunuuuuu soguta altını degısmeee mama vb bıtkı cay felan verıyosan soguktan nadıren sıcak vermeye calısss saglıjkla ve mutlulukla kal canımmm

canimmm kıyamam ben snein oglusunaa
hemen doktorunu ara
sıkı sıkı sarmala kucagında tut biliyorsun moral de cok onemli bebek icin
ve bol bol emzirmeye calis,sutun antibiytik degerinde cunku!
cok gecmis olsun umarim biseyi yokturr
hastalansada uzulmemeye calis biliyorum demesi kolay ama annem hep derki cocuk bu hasta da olucak :)
ama snei anlıyorum insna kıyamıyorr bebisine
optum cnaim

en korktugum sey ya ,bbebıslerın hasta olması,hava degısıklıgındende olmus olabılır,arkadaslerın dedıgı gıbı hemen hastahaneye goturmelısın ılac tedavısıyle atlatacaktır hemen,sıkma canını,uzulme!ben de cok korkuyorum kucuk efemın hasta olmsından,daha1.5 aylık bıde,bısey sorucam bebegının kılosu3 aylık ve 7700 demıssın benım bebegım ılk kntrolundesadece 1 kılo aldı 3 aya kadar berkayın kılosuna gelırmı?masallah berkaya da merak ettım affına sıgınrak acaba bu ayına gore bu kılo fazla degıl mı

canım havalrdan da olabiliyo çocuk hastalıkları endişe etme sütünü vermeye çaliş ama dikkat et burnu tıkalı olursa nefes almakta güçlük çeker annesi merak etme çocuk bu canım hasta olcak iyileşicek büyüne kadar böle şeker.. ahh ben neler çekmiştim oglumdaa :)) ama çok şükür bişi kalmadı ben 17 günlükken hastane yolunu tutum .. hee bu arada kendinede dikkat et biliosun anne hastaysa bebek te heran olabiliyo tamam mı güselim .

yasemincim korkma böyle ya bebişler hastalanıyor işte en ufak bişeyden
ufak bir üşütmedir belki
ama doktoruna sor mutlaka canını sıkma

hasta olsun da grip olsun annesi önemli bişey olmasın da daha ne gripler ne uykusuz geceler bekliyor bizleri ama ateşine dikkat et e mi:)

kızlar ya ben kendım usutmusum butun gece bobreklerım kasıklarım agrıdı dr aradım megersem benden kaynaklanırmıs bebegın huzursuz olması ama hepınıze tesekkur ederim oğlum bugun cok ıyı sukur ki kendinize dikkat edin kızlar aman aman

canım benim bebeğimde 5 gün sonra 4 aylık olacak öksürüyodu sıcak mama verdim ve sıcak rezene cayı iyi geldi biraz ilerlerse tabi öksürük doktora götüreceğim sende sıcak bişiler ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…