• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim hasta

• Konu Sahibi Konu Sahibi Fsly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Fsly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
688
301
33
31
Hepinize selam kızlar bebeğim 54 günlük burun tikanikligi vardı doktora götürdüm ciğerlerine ve boğazına baktı temiz birşey yok sadece burnu tıkalı dedi. Babası grip oldugu için önlem olarak enfluvir diye bir şurup yazdı. 4 saatte bir burnu izotonik suyla yıkıyorum ve aspiratörle çekiyorum ama çok korkuyorum ya geçmezse ya birşey olursa diye . Geceleri hiç uyumuyor sabahlar bölük pörçük uyuyor varmı başına gelen

Hepinize selam kızlar bebeğim 54 günlük burun tikanikligi vardı doktora götürdüm ciğerlerine ve boğazına baktı temiz birşey yok sadece burnu tıkalı dedi. Babası grip oldugu için önlem olarak enfluvir diye bir şurup yazdı. 4 saatte bir burnu izotonik suyla yıkıyorum ve aspiratörle çekiyorum ama çok korkuyorum ya geçmezse ya birşey olursa diye . Geceleri hiç uyumuyor sabahlar bölük pörçük uyuyor varmı başına gelen
Benim bebeğim 1 aylıkken gripten yattı hastanede 5 gün. Burnunu açık tutun korkmayın iyileşir

Geçmiş olsun. Sakin olmak zor olsa da sizin sakinliğiniz süreci oldukça etkiler. Dijital termometre varsa evin nem dengesini kontrol ederseniz%40 altı %60 üstü olmasın gece uyurken buhar mak çalıştırırsanız nem dengesini koruyarak rahat uyku uyuyabilir. Banyo da yaptırın banyoda burun çok güzel açılır. Rahatlar🙏❤️

Geçmişler olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.

Back