- Konu Sahibi akrepistan
Bebeğim 5,5 aylık geçen hafta soğuk algınlığı geçirdi. Burnu tıkandı, öksürük, hapşırık falan neyse ateş düşürücü, burun damlası falan kullandık atlattık diyemiyorum çünkü ateş, huzursuzluk geçti ama öksürük, burun akıntısı devam ediyordu ama kızım eski keyfine dönmüştü. 3,4 gün önce altını açtığımda tesadüfen kakasını yaptı ama su gibi resmen çiş yapar gibi o gün muz ve avokado yedirmiştim acaba ondan mı diye düşünüp bekledim. Diğer bezleri de sıvıydı ama közüm emdiği için her zaman günde çok fazla kaka yapar ve sulu yapar. Sonra iki gün boyunca da altını açtığında içinde siyahlıklar olan kaka yaptı resmini ekledim kan değil ama siyah siyah şimdi de dün akşamdan beri hafif ateşi var 38 kakası açık sarı ve bana göre hep olduğu gibi ama emme reddi de başladı. Doktora götürün diyeceksiniz ama 1 aylığına Almanya’ya misafir geldim, geldiğimden beri 2 kez doktora gittik zaten prosedürler çok yani dişten dolayı mı acaba diye de emin olamıyorum dün akşam da hiç uyumadı gece emmeye kalktığında da iki kez çekti geri yattı ama yatamıyor ıkınıyor gibi emerkende sürekli sağ bacağını tekme atar gibi yapıyor offf bilemedim