Çocuk Hastalıkları BEBEĞİM HASTA AMA TANISI YOK!!!!!ÇOK MUTSUZUM😭😭😭

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

naz_kasko

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mart 2022
144
46
13
41
Bebeğim 2 aydır yoğun bakımda yatıyor.Solunum sıkıntısı çekiyor,atak geçiriyor Doktorlar hepoventilasyon dan şüpheleniyorlar varmı böyle bir durumla karşılaşan

Bebeğim 2 aydır yoğun bakımda yatıyor.Solunum sıkıntısı çekiyor,atak geçiriyor Doktorlar hepoventilasyon dan şüpheleniyorlar varmı böyle bir durumla karşılaşan
Merhab bebeğimiz 38+4 doğdu ama solunum sıkıntısından 39 gündür yoğun bakımda entübeden çıkamıyor 11 saat en uzun çıkabildi son durum ne dediker konuşabilirmiyiz lütfen yardım edin

Merhab bebeğimiz 38+4 doğdu ama solunum sıkıntısından 39 gündür yoğun bakımda entübeden çıkamıyor 11 saat en uzun çıkabildi son durum ne dediker konuşabilirmiyiz lütfen yardım edin
Ahhh kaç gündür aklımdasın biliyor musun Acıbadem de yatan bebekti dimi şuan nasıl canım yorumunu gördüm hemen yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…