Merhaba bebeğim 3 aylıktan itibaren akşam saat 20 gibi uyutma çalışmalarına başlıyordum genelde kolumda pışpış yaparak dalınca yarım kundak yapıp yatırıyordum emzikle devam ediyorduk uyanırsa tekrar aynı şeyleri yapıyordum 20.30 21 gibi uykuya dalıyor ve sadece emmek için uyanıyordu. Şu an 4.5 aylık kızım ve iki gün önce gece birden bire ateşlendi sabah 5e kadar ılık duş sarımsak soğuk kompres yaptım burnu tıkalıydı buhar nemlendirici serumla sık sık açmaya çalıştım ama nafile ateşi 5 ye aniden 38.5 olunca acile gittik fitil yaptılar boğazındaki ciğerinde bir şey yok dediler eve geldik ateşi bir iki kez daha 37.5 olunca çarpık verdim şu an ateşi yok burnu açıldı ancak zaten meme reddi yaşıyorduk hafifte olsa şu iki üç gündür göğüsümüz görmesiyle bağırması bir oluyor acıkınca yine de emiyor mama hiç vermedim bu zamana kadar doktora gitmeyi planlıyordum bu aralar hem oturtturma ile alakalı hemde ek gıdaya ne zaman başlarız diye sormak için kuzum çok huzursuz bende çok üzgünüm birden ateşlendi yavrum ne yaptıysam düşüremedim