Bebeğim günduzleri uyumuyor?

Nida1234

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
460
57
18
6 haftalik kizim var cok sukur. Cok cok bin kez sukurler olsun geceleri iyi uyur emer yine uyur ama gun icerisinde zar zor uyur. Anca yuruyuse fln gidince belki 1saat uyur ve kisa kisa 10-30dk arasi uyuyor gun icerisinde.

Toplamda bebekler bu yasta 16-20 saat uyur derler. Kizim saglikli kontrollerinde

16- 20 saati bende asla görmedim. Gece sıkıntı yok gündüz asla uyumuyor. Kucağımda, memede olursa 1 saat uyuyor. 3 aylık şuan ve sadece kucakta uyuyor. Beşiğinde 10 dk. Yani sessiz loş bir ortamda uyutmaya çalışın belki işe yarar bizde yaramadı. Yenidoğandan çok düzenli uyku beklenmez zaten ama bu kadar uykusuz durmalarıda bilemiyorum.

Benimkide ayni sizin gibi ama gelisimi iyi cok sukur. Yuruyuslefde uyuyor ozaman anca 1-2saat fln gunduz bide belki erken aksam saatlerinde 1-2 saat ama toplasam asla 16-20 saat degil .. Sessiz ortamdada ayni malesef

Wake windowu uzun tutuyor olabilir misiniz? Bizimki de yaklaşık 3 aylık eğer o zaman aralığını kaçırırsam imkanı yok uyumuyor. Napper diye bir uygulama var belli bir süre bebeğiniz uykuya geçtiği ve uyandığı saatleri girerseniz bebeğin uyku rutinine göre hangi saatlerde uyuması gerektiğini söylüyor size. İlk aylar zaman çok hızlı geçtiği için uyku saatinin geçtiğini bile farketmiyorum benim çok işime yarıyor o açıdan.
Uzun uyutmanın sırrını bende bulamadım bu arada. Genelde kucağımda uyuyor ya da kanguruda ama ilk 3 ay için 4. trimester diyorlar, bizim sıcaklığımıza ihtiyacı var diye düşünüp devam ediyorum. Umarım 4. ay bitince bu sorunu da çözeceğiz

Hiç sıkmayın canınızı.daha çok küçük uykusu çok düzensiz olmadı normaldir.Sizin kızınız yine birazcıkta olsa uyurmuş benim kızım hiç uyumazdıYok günlük şu kadar uyur yok bu kadar diyenlere pek bakmayın şimdiki bebekler farklılar.4.ay itibari ile daha düzene girecek.Gelişimi güzel olsun şimdilik uykuyu öok takmayın.Ben çok taktım ama siz yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…