Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her uyandığında tekrar uyutmaya çalışın. Yaşına göre uyku aralıklarını takip ederek, çok yorgun düşmeden uyutun. İnternetten araştırarak bulabilirsiniz. Tabi hemen sonuç vermeyecek. Sabırla deneyin. Bizim 1,5-2 ay sürekli geri uyutarak sonuç verdi. Sabır istiyor.Selam arkadaşlar bebeğim 5 ay 7 günlük gündüzleri çok az uyuyor yarım saat yarım saat toplam en fazla 2 2 buçuk saat uyuyordur. Her yolu denedim ama gündüz uykuları uzamıyor önerisi olan var mı ya da bu durum normal mi?
Kaç aylık bebeğiniz ne zaman uzamaya başladıHer uyandığında tekrar uyutmaya çalışın. Yaşına göre uyku aralıklarını takip ederek, çok yorgun düşmeden uyutun. İnternetten araştırarak bulabilirsiniz. Tabi hemen sonuç vermeyecek. Sabırla deneyin. Bizim 1,5-2 ay sürekli geri uyutarak sonuç verdi. Sabır istiyor.
Kızımda öyleydi, asla sevmedi gündüz uykusunu. Ama gece uyuyordu yani uyanır emer tekrar uyur. Bizim dr o zamanlar eger 20 dk sonra uyaniyorsa 18.dk git yanina uyanacakken pışpışla 10 dk 10 dk uzatabilirsin demisti ama bizde işe yaramadi.Gündüz uykusunu 10 aylıkken düzenli ve güzel uyumaya başladı ama aynı aydaki bebekler 2 uyku yaparken benimki tek uykuya da erken geçti ama Dr gece uyansa bile uyku süresi iyi olduğunu bu yüzden sıkıntı olmayacağını söyledi. Eğer keyfi yerinde sağlığı iyiyse gece uykusu iyiyse sorun olmazSelam arkadaşlar bebeğim 5 ay 7 günlük gündüzleri çok az uyuyor yarım saat yarım saat toplam en fazla 2 2 buçuk saat uyuyordur. Her yolu denedim ama gündüz uykuları uzamıyor önerisi olan var mı ya da bu durum normal mi?
Ben 7-8 aylıkken denemeye başlamıştım, 1,5-2 ay sürdü. Aç olmadığından da emin olmalısınız bu arada. Emzirip uyutunca da daha uzun uyuyordu. Memede uyuyakalmadan tabi.Kaç aylık bebeğiniz ne zaman uzamaya başladı
Aman nazar değmesin gece uyuyor şimdi hakkını yiyemem mesela akşam 8 de yatarsa sabah 7 yada 8 de kalkıyor bu sıralar hava geç kararıyor 9 da yatıyor 8 9 gibi kalkıyor. Gaz sancısı başladığından beri gündüz uyuyamadı gaz sancısı bitti ama yine uyumuyor öyle aşırı mız mızlığı yok. 1 aylık falandı o zamanlar doktor bazı bebekler gündüz uykusunu çok sevmez nasıl mutluysa öyle yapın demiştiKızımda öyleydi, asla sevmedi gündüz uykusunu. Ama gece uyuyordu yani uyanır emer tekrar uyur. Bizim dr o zamanlar eger 20 dk sonra uyaniyorsa 18.dk git yanina uyanacakken pışpışla 10 dk 10 dk uzatabilirsin demisti ama bizde işe yaramadi.Gündüz uykusunu 10 aylıkken düzenli ve güzel uyumaya başladı ama aynı aydaki bebekler 2 uyku yaparken benimki tek uykuya da erken geçti ama Dr gece uyansa bile uyku süresi iyi olduğunu bu yüzden sıkıntı olmayacağını söyledi. Eğer keyfi yerinde sağlığı iyiyse gece uykusu iyiyse sorun olmaz
Anladım uyanınca uykuya döndürmeye çalışıyorum ama her zaman işe yaramıyor. Yarım saat olmadan 5 dk önce burnuna ayağına falan dokunuyorum o döngüyü atlatsın diye ama o da işe yaramadı. Açta değil emziriyorum yetmezse mama veriyorum gündüzleri. Benim bebeğimin uykusu böyle demekki bakalım belki büyüdükçe uyurBen 7-8 aylıkken denemeye başlamıştım, 1,5-2 ay sürdü. Aç olmadığından da emin olmalısınız bu arada. Emzirip uyutunca da daha uzun uyuyordu. Memede uyuyakalmadan tabi.
Anladım bebeğim 10 günlükken 6 gün yoğun bakımda 4 günde yanımda normal odada kaldı çıktık 1 gün sonra yani 3. haftadan sonra gündüz uykuları bozuldu sonra da hiç düzelmedi malesefBenım kızımında her uykusu yarım saatti 4 defa yarım saat 3 defa yarım saat 2 defa yarım saat şeklinde ilerledi.ve 13.aydan sonra tel uykuya gecınce 1bucuk saat bazen cok nadir 2 saat uyudugu oluyor.bazı günler koca günü 30 dk yada 40 dk uykuyla geciriyor.yani gündüzleri hep boyle kısa uyudu.şimdi bile 1bucuk saar uyudu diyelim genelde 30.yada 40.dk da uyanıyor ve tekrar sallıyorum devam ediyor.su an 15.aylık
Dememeye devam. Zaman alıyor. Dürtme durumu çok az kişide işe yararmışAnladım uyanınca uykuya döndürmeye çalışıyorum ama her zaman işe yaramıyor. Yarım saat olmadan 5 dk önce burnuna ayağına falan dokunuyorum o döngüyü atlatsın diye ama o da işe yaramadı. Açta değil emziriyorum yetmezse mama veriyorum gündüzleri. Benim bebeğimin uykusu böyle demekki bakalım belki büyüdükçe uyur
Teşekkürler önerileriniz içinDememeye devam. Zaman alıyor. Dürtme durumu çok az kişide işe yararmış
Demekki yetiyor diye düşünüyorum ben artık12 haftalık bebeğim de böyle. Gündüz bir iki kere yarım saat ,40 dakika uyursa öpüp başına koy, oluyor. Ne kadar yorgun da olsa bu uyku yetmiş gibi kalkıyor.
uyku döngüsü 45 dk. Bugün onu gözeterek tam uyanmadan geldim az salladım. Uykuya geri döndü gibi. Siz de deneyin. Uyur inşallah.Demekki yetiyor diye düşünüyorum ben artık
Bende dün denedim uyudu ama bizim bazen 30 bazen 40 45 oluyor kestirmek zoruyku döngüsü 45 dk. Bugün onu gözeterek tam uyanmadan geldim az salladım. Uykuya geri döndü gibi. Siz de deneyin. Uyur inşallah.