bebeğim grip

Canım akasya çiçeğinin üşütmeye çok iyi geldiğini biliyorum. Bu mevsimde tazesini bulamazsın ama aktarlara falan bakıp kurutulmuşunu bulabilirsin. Biz genelde mevsiminde toplayıp kuruturuz. Kızıma daha kullanmadım şükür ama annem bizlere ve yeğenime çok kullanırdı. ıçine tablet tarçın, limon falan koyarakta tadını güzelleştirebilirsin.

canım burnuna fizyolojik serum sıkıp sık sık rahat tutmaya çalış..
rezene çayı,ıhlamur verebilirsin..onlarda onu rahatlatır.

benim kızım da üşütmüştü. Doktor ilaç vermedi bol su içir ve terlediğinde üzerini devamlı değiştir dedi. ve bol uyku tabi çabuk geçti bizimki ama ilaç vermediler

canım yaa kaanda hasta baya öksürüyor.önce 3 gün ateşlendi şimdi öksürüğe çevirdi ::KK43:(( bende bol bol sıvı veriyorum.şurubu var bide onu içiyor.yaa kızlar kışın gelmesini bu yüzden hiç istemiyorum ama yapacak bişeyde yok.çok geçmiş olsun canım...

geçmiş olsun canım.bizde efeyi 2 gün öce doktora götürdük,burnu akıyor öksürüyor.şurubunu veriyorum,bide burnu için okyonus suları oluyor ya ondan kullanıyorum.özellikle burnunun tıkanmamasına dikkat et dedi doktor.bende bişiy vermedim başka ama ıhlamuru deneyeyim diyorum

cnm gecmis olsun ihlamur cayi ya bol sivi ver iyilesir
benimki bir iki haftalik bebekti grip olmustu cok ilac vermemeye calis eger agir gecirmiyorsa bende vermemistim doktoruna burun damlasi yazdir o cok iyi geliyor

deodorant şişesi gibi şişelerde okyonus suyu oluyor dr bize yeni doğduğunda vermişti günde 15 kereye kadar kullanabilirsin demişti bebeğimi okadar rahatlttıki fiyatı biraz pahalı 30 ytl civarında ama inanılmaz rahatlatıyor uzun bir süre tıkanmıyor burnu birde kullanımı çok kolay uğraştırmıyor ucundaki fısfısı bebek oturur vaziyetteyken burun deliklerine koyup parfüm gibi 1 kere fıslatıyorsun o kadar kullanımıda çok pratik çünkü serum fizyolojik yapmak bebeklerde dbiraz zor oluyor
adı TONİMAR BABAY SPREY ben memenun kaldım kullanırsan tavsiye edebilirim
Bu arada geçmiş olsun canım acil şifalar..

deodorant şişesi gibi şişelerde okyonus suyu oluyor dr bize yeni doğduğunda vermişti günde 15 kereye kadar kullanabilirsin demişti bebeğimi okadar rahatlttıki fiyatı biraz pahalı 30 ytl civarında ama inanılmaz rahatlatıyor uzun bir süre tıkanmıyor burnu birde kullanımı çok kolay uğraştırmıyor ucundaki fısfısı bebek oturur vaziyetteyken burun deliklerine koyup parfüm gibi 1 kere fıslatıyorsun o kadar kullanımıda çok pratik çünkü serum fizyolojik yapmak bebeklerde dbiraz zor oluyor
adı TONİMAR BABAY SPREY ben memenun kaldım kullanırsan tavsiye edebilirim
Bu arada geçmiş olsun canım acil şifalar..

Bende kullanıyorum bu spreyi.Hem kullanımı çok rahat hemde gerçekten işe yarıyor

Bende kullanıyorum bu spreyi.Hem kullanımı çok rahat hemde gerçekten işe yarıyor

evet canım ben bebeği olan herkese tavsiye etmeye çalışıyorum çünkü seninde kullanıyorum dediğin için bilirsin serum fizyolojik ile arasındaki farkı ve kullanım kolaylığını..

X