Çocuk Hastalıkları bebeğim grip

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

rose01

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
602
0
arkadaşlar oğlum grip olmuş öksürüyor burnu akıyor hırıltısı var hiç birşey içmez oldu doğru düzgün emmiyor mamada almıyor ne yapacağım doktora götürdüm buğün ilaç verdi peki tecrübeli anneler ne yapmam gerek yavrumun gözleri kıpkırmızı hiç hali
yok :uhm::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım geçmiş olsun.aynı dert bizdede var. kızımı öyle gördükçe kahroluyorum.çok zor emiyor burnu tıkalı o yüzden nefes almak için emmeyi bırakıyo sinirleniyor ağlıyor. okyanus suyu aldık.o biraz rahatlattı. hırıltı balgamdan kaynaklanıyor onun için zeynep kamildeki doktor asist diye bi ilaç verdi. birde grip için peditus veriyorum. ilaçları vermeyince rahat uyuyamıyor.ilaçları içince çok terliyor terlemesi iyidir dedi hastalığını atıyormuş.birde kulak çubuğuyla burnunu sık sık kontrol et. sümük oluyor onu al.rahat nefes alsın. sende kendine dikkat et hastalanma salgın var. çok geçmiş olsun annesi üzülme iyileşecektir.

canım sizede geçmiş olsun teşekürler ederim evet burnuda akıyor dediğini yapacağım şimdi uyudu bakalım fazla sürmez birazdan kalkar

canım çok geçmiş olsun sakın ihmal etmebenim kızımda 10 günlükken oldu ve 4 gün yogun baskımda yattı hırıltısı varsa bu grip degildir ilerlmiştir ilaçlarını düzenli kullan burnunu temiztut 2-3 gün içinde düzelme olmazsa kontrole git.çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım.umarım en kısa zamanda iyileşir bebeğin.bizimde babamız hasta,oğlumu uzak tutmak için ne yapıcağımı şaşırıyorum..

kızlar teşekürler hırıltısı fazla ya devamlı öksürüyor yavrum ne yapacağımı şaşırdım

Merhaba geçmiş olsun aynı durum kızımda da var sprey verdi dr birde şurup iki haftaya yakın devam ediyor hırıltılar dikkat etmek gerekiyor ara ara öksürmeye başladı ama ciğerlerinde bişey yok dedi dr şimdilik sadece ilaçları kullanın dedi inş tez zamanda kuzularımız iyileşir

kızlar teşekürler hırıltısı fazla ya devamlı öksürüyor yavrum ne yapacağımı şaşırdım

çok gecmıs olsun canım.endıselenme oksurmesı asıst'ten dolayı,balgam sokturur asıst onun ıcın oksuruyor,balgam atar o sekılde daha ıyı.ilaçlarını ıhmal etme,kısa zamanda ıyılesır umarım

geçmiş olsun canım.Bebişin bulunduğu odayı nemlendirmek için buhar yap.boğazını,burnunu yumuşatır.Bir de bol bol ılık su içir ki balgamı atabilsin.Pekmez de ver biraz,ıhlamurla.Umarı işe yarar.

malesef benim bebişimde hasta bugün aşıya gittik önce doktoro gösterdim haftaya erteledi bu arada peditusu 2 yaşından önceki bebekler için 3 günden fazla vermiyoruz dedi haberiniz olsun...

malesef benim bebişimde hasta bugün aşıya gittik önce doktoro gösterdim haftaya erteledi bu arada peditusu 2 yaşından önceki bebekler için 3 günden fazla vermiyoruz dedi haberiniz olsun...

ben de peditus kıllanıyorum ancak doktorumuz bizi bu konuda uyarmadı benim kızımda hasta hastanede hava vermişler 2 gün daha gitmesek bronşitr oluyormuş ihmal etmemek lazımm

benim kızımda grip ama doktor 1 cay kaşıgı peditusu 5 gün verebilecegimi söyledi.gecmiş olsun tüm bebeklere canlarım benim

merhaba bayanlar bnmde kızım 4,5 aylık grip oldu dr. götürdüm sümügü beyazsa korkma dedi ama koyuysa ilaç kullanmalıyız dedi zaten cok zor mama yiyordu şimdi hiç yemiyor nerdeyse cok salgın war üzerine ishalde başladı bugün cok üzülüyorum (( cok mızmızdı şimdi daha fena oldu...

grip salgını çok fena.biz şimdilik iyiyiz umarım olmaz.ama bildiğim tek bişi var antibiyotikte alfoxil çok işe yarıyor.8 saat te bir veriyosun.mutlaka doktora gidilmeli.allah korusun boğazdaki miikrop kulağa sıçrayıp orta kulak iltihabına nedne olabilir.bence vakit kaybetme ve doktora git.

benim oğlum ik igündür öksürüyordu..bugünde tam grip oldu.. hapşırık, burun akıntısı gözler kırmızı..içim parçalanıyor..
calpol vardı..üç ay önce açmıştık...acaba versem mi ? (8 buçuk aylık) yada evde ne verebilirim meyve dışında..yardımcı olursanız sevinirim

benim oğlumda geçen aftalar hastaydı zaten doktorun verdiği ilaçlar onu toparlar sen onun burnunu hep açık tut burnundan soluk alır o damla at ona bide ıhlamura elma kabuğu at kynat çok iyi gelcek öksürünü hmn alcak gece de paranoks fitil at ona sen rahat uyusun ön gögüsünle arkasına havlu ısıt koy hırıltuyı alır ben öle yaptım anca düzeldi zaten yemedimi zorlamayın biz hasta oldukmu yemiyoz kaç aylık bilmiyom ama yoğurt ver içini açar bol suda ver

peditus şurup verin benim çocuklarım biraz öksürdümü ben veriyom ama ıhlamırda iyi elma kabuğuda at çok iyi gelcek bütün öksürüğü alcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…