• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim grip zatürre olmuş :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Su-Perisi

Meleğim iyiki varsın...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2007
3.864
3
683
kızlar 2 gündür kızımda öksürük,ateş,burun akıntısı şikayetiyle bugün sabah doktora götürdüm.doktor grip zatürre olduğunu söyledi.serum yedi,buhara verdiler.sizin bebişlerde de bu hastalığa yakalanan varmı?
nasıl bi hastalıktır bu.çok korkuttu beni.bebeğim gözümün önünde eriyodu.hiç bişey yemez oldu.yardımlarınızı bekliyorum kızlar.

Geçmiş olsun,Dr.unuz aşırı üşütmeden dolayımı bu teşhisi koydu? Burda br arkadaşta yazmıştı,çocuğu atlattı,seninkide atlatacaktır inşallah.. beslenmesine dikkat et..
Genellikle şu soğuk algınlığı ilaçları neden oluyor,sizde kullanmışıtdıız hastalığının başında?

Geçmiş olsun,Dr.unuz aşırı üşütmeden dolayımı bu teşhisi koydu? Burda br arkadaşta yazmıştı,çocuğu atlattı,seninkide atlatacaktır inşallah.. beslenmesine dikkat et..
Genellikle şu soğuk algınlığı ilaçları neden oluyor,sizde kullanmışıtdıız hastalığının başında?

sağol canım.inşallah atlatır.
ben kullanmadım canım ilaç.şuan doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum...

Back