- 20 Şubat 2023
- 4
- -2
- 28
-
- Konu Sahibi Nurcan4149
Göğsünüzün ucunu o çıkıntıyı değil kahverengi kısmı komple ağzına alması lazım. Eğitim aldım orada öğrendim henüz doğum yapmadım ama sütün kesilmemesi için 2 saatte bir emzirin ya da sağım yapın. Bir göğüste en az 20-30 dk durması gerekir. Ve dediğim gibi kahverengi kısmı komple ağzına almalı ve asla makas gibi sıkmayın göğsünüzü. C şeklinde tutun. Bebek emme işini kendi yapıyormuş.Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun Kızım 15 Günlük Hiç Bi Şekilde Göğsümu Tutmuyor Ne Denediysem Olmadı Göğüs Ucum Hiç Yok Makineyle Sagarak Veriyorum Ucu Hafif Çıkıyor Makineyi Çektiğim Gibi İçine Geri Çekiyor Ek Olarak Gece Mama Veriyorum Sütüm Kesilir mi Acaba?
Silikon göğüs ucu kullandınız mı? Benim de öyleydi, 2 gün hiç ağzına almadi. Sonra uç ile aldı, yine mama desteği verdik. Siz süt yapan şeyler yiyip içmeye ( bana kuru incir kaynatıp ılık içmek çok iyi gelmişti) devam edin , mama içince daha uzun süre tok oluyorlar siz o arada yine sağın sütünuz azalmasin diye. Kızım yaklaşık 10 ay meme ve biberon ile mama beraber gitti, meme reddi olmadı inşallah size de olmasın. Birde Dr bana philips avent niplette göğüs ucu cikariciyi önermişti ama silikon ucla hallolunca ona bakmadim, isterseniz bakın ona daArkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun Kızım 15 Günlük Hiç Bi Şekilde Göğsümu Tutmuyor Ne Denediysem Olmadı Göğüs Ucum Hiç Yok Makineyle Sagarak Veriyorum Ucu Hafif Çıkıyor Makineyi Çektiğim Gibi İçine Geri Çekiyor Ek Olarak Gece Mama Veriyorum Sütüm Kesilir mi Acaba?
Hepsini Denedim Silikon Uçtan Tiksinmeye Başladı Ağzına Koyduğum Gibi Midesini BulandırıyorSilikon göğüs ucu kullandınız mı? Benim de öyleydi, 2 gün hiç ağzına almadi. Sonra uç ile aldı, yine mama desteği verdik. Siz süt yapan şeyler yiyip içmeye ( bana kuru incir kaynatıp ılık içmek çok iyi gelmişti) devam edin , mama içince daha uzun süre tok oluyorlar siz o arada yine sağın sütünuz azalmasin diye. Kızım yaklaşık 10 ay meme ve biberon ile mama beraber gitti, meme reddi olmadı inşallah size de olmasın. Birde Dr bana philips avent niplette göğüs ucu cikariciyi önermişti ama silikon ucla hallolunca ona bakmadim, isterseniz bakın ona da
Sağıp biberonla mı veriyorsunuz? Öyleyse eğer bırakın ve enjektör, kaşık veya kaşık biberonla verin. Red yapmaz bunlarArkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun Kızım 15 Günlük Hiç Bi Şekilde Göğsümu Tutmuyor Ne Denediysem Olmadı Göğüs Ucum Hiç Yok Makineyle Sagarak Veriyorum Ucu Hafif Çıkıyor Makineyi Çektiğim Gibi İçine Geri Çekiyor Ek Olarak Gece Mama Veriyorum Sütüm Kesilir mi Acaba?