• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim göğsümu emmiyor

Yazyagmurum68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
572
438
33
29
Iyi aksamlar kizlar 2 bucuk aylik bebegim var emziriyorum mama falan kullanmiyorum ve sutumde yeterli bebegimin kilo alimi kaka yapmasi falan normal gel gelelim şu 2 gndur memeyi emmek istemiyo dun aksama kdar hic kaka yapmadi dogru duzgun emmedi azck emdi gece uykulu verdm yine az emdi bugun sabah kalkti ve 6 da az bisdy emdikten sonra saat 10 bucuk 11e kdar memeyi tutturamadim. Kucagima yatirinca memeyi veriyorum basliyor aglamaya kendini sıkıyo geriye atiyo kafasini ceviriyo acile goturduk bisey demediler cocuk cerrahina gotur dediler esim evde olmadigi icin tek basima gidemedim. Bugun 5 saat icinde 3 kez kaka yapti ve bana sanki herzamankinden biraz sulu geldi kakasi aceba ishal karni agriyor olabilirmi sasirdim napacagimi cok stresliyim yanimda kimsem yok esim gececi :( aglayinca sasiriyorum lutfen bi bilginiz varsa yardimci olun aç uyuyor resmen icim hic rahat degil cokta yorgun ve uykusuzum hepinize smdiden tesekkur ederim

Canım karnı ağrıyorsa Belki ondan memeyi reddediyor olabilir. Karnına sıcak havlu koy.uyurken ayak ucuna sıcak su koy.zeytinyağı ile karnına masaj yap Oda rahatlatır. Ben bebeğime öyle yapıyordum rahatlıyordu. Karın ağrısı olunca emmek istemez genelde,ishal olduysa onun ağrısı da vardır.

Canım karnı ağrıyorsa Belki ondan memeyi reddediyor olabilir. Karnına sıcak havlu koy.uyurken ayak ucuna sıcak su koy.zeytinyağı ile karnına masaj yap Oda rahatlatır. Ben bebeğime öyle yapıyordum rahatlıyordu. Karın ağrısı olunca emmek istemez genelde,ishal olduysa onun ağrısı da vardır.
Insallaj oyledirde gecici bi durumdur korkmaya basladim zorla emziriyorum resmen surekli kaka yapiyor normalde gnde 3 veya 4 yapardi smdi 5 saatte uc kez yapiyo bence kesnlikle karni veya biyeri agriyo dediklerinizi yapcam ins tsk ederim

Back